KidsPlaza Weert

(4/5)  1 recensies

Bij KidsPlaza Weert vindt u een binnen- en buitenspeeltuin op één locatie! In de binnenspeeltuin is het een grote jungle, waar kinderen uren kunnen spelen, klimmen, springen en glijden. Durven ze niet van onze free-fall glijbaan? Dat is geen probleem, want ze kunnen ook van een van de andere glijbanen afzoeven om weer op de begane grond te komen. Of willen ze proberen of ze ‘sterk’ genoeg zijn om de klimwandjes te trotseren en dan via de supersnelle glijbaan weer naar beneden. 


Meisje in de ballenbak


Vind je het lekker om buiten te vertoeven, dan kunnen de kinderen zich uitleven in de buitenspeeltuin. Op de glijbanen, de schommels of de kabelbaan bijvoorbeeld. Bij heel goed weer kan men lekker met de blote voeten over de touwbrug of van de glijbaan in het water plonsen. Of gewoon een groot kasteel met grachten graven aan het strandje.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks van 09:30 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen vanaf 1 jaar €9,50

Peutertarief €6,50

Kinderen tot 1 jaar gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over KidsPlaza Weert

(Pagina 1 van 1)

 

"Veel ruimte en speelplezier binnen en buiten"

Nijn   -   26-03-2018

26-03-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Veel ruimte en speelplezier binnen en buiten"

Groot voordeel: je mag hier zelf eten en drinken meenemen. De bar heeft ook alles, dus het moet niet. Let wel op: de zwemvijver buiten is niet afgezet, dus houdt kinderen zonder zwemdiploma goed in de gaten.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij KidsPlaza Weert?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van KidsPlaza Weert te melden