Kinderpretland

(4/5)  1 recensies

Bij Kinderpretland vindt u een binnen- en buitenspeeltuin op één locatie! In de binnenspeeltuin is het een grote jungle, waar kinderen uren kunnen spelen, klimmen, springen en glijden. Durven ze niet van onze free-fall glijbaan? Dat is geen probleem, want ze kunnen ook van een van de andere glijbanen afzoeven om weer op de begane grond te komen. Of willen ze proberen of ze ‘sterk’ genoeg zijn om de klimwandjes te trotseren en dan via de supersnelle glijbaan weer naar beneden. Of gaat uw kind liever lekker springen op het springkussen of rollen in de ballenbak. Voor de peuters hebben we een eigen domeintje zodat deze zich ongestoord kunnen vermaken.

 

Vindt u het lekker om buiten te vertoeven, dan kunnen de kinderen zich uitleven in onze buitenspeeltuin. Op de glijbanen, de schommels of de kabelbaan bijvoorbeeld. Bij heel goed weer kan men lekker met de blote voeten over de touwbrug of van de glijbaan in het water plonsen. Of gewoon een groot kasteel met grachten graven aan het strandje.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag- en vrijdag 13.00 tot 19.00 uur

Zaterdag en zondag 10.00 tot 19.00 uur

Schoolvakanties (regio zuid)

Dagelijks van 10.00 tot 19.00 uur.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree Kinderpretland €4,50

Onder de 2 jaar gratis

65 jaar en ouder gratis

 


1 Recensies over Kinderpretland

(Pagina 1 van 1)

 

"Veel ruimte en speelplezier binnen en buiten"

Nijn   -   26-03-2018

26-03-2018

"Veel ruimte en speelplezier binnen en buiten"

Groot voordeel: je mag hier zelf eten en drinken meenemen. De bar heeft ook alles, dus het moet niet. Let wel op: de zwemvijver buiten is niet afgezet, dus houdt kinderen zonder zwemdiploma goed in de gaten.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Kinderpretland?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Kinderpretland te melden