Sinterklaasmuseum Zwolle

Het Sinterklaasmuseum Zwolle is in vele opzichten uniek. Niet alleen vanwege de ongelofelijk omvangrijke en bijzondere collectie, maar ook vanwege het feit dat het zich onder de grond bevindt. En wie kent er een museum met een oppervlakte van slechts twaalf vierkante meter! Het Sinterklaasmuseum Zwolle is het best lopende museum per vierkante meter, dat kan met zekerheid gesteld worden.


 

De reacties zijn positief. Een gemiddeld bezoek duurt zo'n twintig minuten. Sommige belangstellenden kunnen echter niet loskomen van de mooie sfeer en de warme uitstraling en blijven langer. Er is dan ook veel te zien: Sinterklaas- en Zwarte Pietbeelden in soorten en maten, lp's, boeken, tekeningen, een kam en borstel, foto's, poppen, snoepgoed, kandelaars en natuurlijk ontbreekt de bisschopswijn niet.


 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Di. t/m vr. 09.30 tot 17.30 uur

Za. 09.30 tot 17.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree €0,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Sinterklaasmuseum Zwolle

Hoeveel sterren geef jij Sinterklaasmuseum Zwolle?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Sinterklaasmuseum Zwolle te melden