Speelbos Boeverijen

Kom riddertje spelen in Speelbos Boeverijen! In het bos vind je delen van kasteel Bouvigny, dat hier in de buurt ligt. En met een beetje fantasie staat daar jouw droomkasteel. De gracht met bruggen van touw en takken liggen al klaar om je kasteel te veroveren. Ernaast staat een klimtoestel en een kabelbaan. Een fijne plek om ridder te zijn, te klauteren en slingeren, verstoppertje spelen en met water te kliederen.


Speel samen met je vrienden en vriendinnen riddertje in het bos


Uit gespeeld? Vertel elkaar dan eens verhalen in de heksenkring, of eet je boterham aan één van de picknicktafels. En over een tijdje oogst je hier je eigen tamme kastanjes, hazelnoten van de bomen die hier zijn geplant. Het speelbos kan elk jaar veranderen. Als je wensen hebt, laat het de boswachter dan weten. Wie weet krijgt jouw wens een plekje in het bos.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Speelbos Boeverijen is vrij toegankelijk tussen zonsopgang en zonsondergang


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Speelbos Boeverijen

Hoeveel sterren geef jij Speelbos Boeverijen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Speelbos Boeverijen te melden