Slot Zuylen

(2.3/5)  3 recensies

Slot Zuylen is een van de oudste kastelen aan de Vecht, net buiten de stad Utrecht. Het Slot heeft een rijke familiegeschiedenis met invloedrijke bewoners, waarin sterke vrouwen een prominente rol spelen, zoals schrijfster Belle van Zuylen. Het kasteel toont de wooncultuur van de Utrechtse adel vanaf de 13e eeuw en is omringd door fraaie tuinen. Slot Zuylen brengt het verleden tot leven met rondleidingen, concerten en evenementen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

1 november tot 1 april

Zaterdag en zondag 11.00 tot 17.00 uur

1 april tot 1 november

Dinsdag t/m zondag 11.00 tot 17.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €10,50

Kinderen €5,-

Groep vanaf 15 personen €9,50 

CJP/studenten €8,50

Museumkaart gratis

Alleen tuin €2,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


3 Recensies over Slot Zuylen

(Pagina 1 van 1)

 

"Prachtig!"

Linda   -   04-07-2023

04-07-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Prachtig!"

Wat een fijne sfeer. We werden goed rondgeleid en konden veel vragen stellen. Leuk om op deze manier de historie van het slot te ontdekken. Ik vond het een aanrader!

Lees verder  


"Warm welkom .. dus niet"

Monique   -   02-07-2022

02-07-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Warm welkom .. dus niet"

De kinderen hadden een verrassing voor ons geregeld, we kregen qr codes en daarmee konden we ons melden bij Slot Zuylen, waar we 35 jaar geleden onze trouwfoto's hebben gemaakt. Vol enthousiaste vertrokken we richting slot. 4 euro voor parkeren, dan mogen ze ook wel eens wat aan het parkeerterreintje doen, hobbels en bobbels en stronken.. maar goed, dat mag de pret niet drukken.. Direct bij aankomst stormde er een medewerkster uit de museumwinkel dat we er niet in mochten. Warm welkom .. dus niet. Vervolgens bleef ze afwijzend doen, wilde de codes niet scannen en hielp ons niet verder. Toen zelf naar het koetshuis gelopen en daar heel vriendelijk geholpen, er stond een picknick voor ons klaar. Met mand en kleedje moesten we toch weer langs de 'gezellige' mevrouw, die ons na wat heen en weer gemopper tuinkaartjes gaf, want anders mochten we de tuin niet in.. Tja, waar hadden we anders moeten picknicken ? Vervolgens stormde ze weer langs ons heen, want oh jee iemand met een bakfiets, dat mag daar blijkbaar ook niet...

Lees verder  


"Teleurgesteld!"

S   -   18-02-2018

18-02-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Teleurgesteld!"

Helaas kwamen we niet verder dan de receptie. Zeer onbeschofte receptiemedewerker, we hadden het gevoel dat we niet welkom waren, vooral niet voor mensen met een museumjaarkaart (hoewel ze wel zijn aansloten = belachelijk. Er werd zelfs tegen ons gezegd, dat in de tuin lopen ook NIET gratis is, dan sta je daar met de museumjaarkaarten. Dus waren we maar weggegaan. Gezin met twee kinderen

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Slot Zuylen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Slot Zuylen te melden