H2O Zwembad

(1.7/5)  3 recensies

In zwembad H2O in Harmelen kan je heerlijk banenzwemmen, lekker spelen in het water of gewoon even afkoelen tijdens een warme dag. In schoolvakanties worden vaak leuke kinderactiviteiten georganiseerd, zoals theatervoorstellingen, filmmiddagen en natuurlijk zwemfeesten.

 

In H2O Eten & Drinken kun je lekker even uitrusten van het zwemmen of van een van de prachtige wandel- of fietstochten die je in de omgeving kunt maken. In het sfeervolle restaurant of op het ruime terras kun je genieten van de lekkerste koffie en thee, salades, luxe belegde broodjes, pannenkoeken, patat en ijs. Je kunt gratis parkeren en er is gratis wifi.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Recreatie zwemmen

Zo. 10.30 tot 13.00 uur 


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen tot 2 jaar gratis

2 tot 16 jaar €3,40

Volwassenen €3,80

65+ €3,40


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


3 Recensies over H2O Zwembad

(Pagina 1 van 1)

 

"Slechte communicatie "

Fam.   -   03-09-2020

03-09-2020

Trust Score:

Reageer op deze review

"Slechte communicatie "

Zoals al gezegd: wie niet vraagt is veeel langer bezig. Het volg-systeem voor ouders om te zien waar je kind staat is 9 van de 10 x Niet up-to-date. En niet te volgen erg verwarrend. En de stickers die vergeten ze ook. Dochter moet met afzwemmen haar stickers alsnog gaan vragen. Dochter heeft bijna C Nichtje(dag eerder begonnen) moet nog (Gevraagd worden) voor haar afzwemmen A diplama. Volgende week is ze al 2jaar bezig pffff.

Lees verder  


"Duurt te lang, grote groepen"

Sandra   -   23-11-2019

23-11-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Duurt te lang, grote groepen"

Voortgang zit er niet in. Alleen ouders die hun mond open doen zijn in normale tijd klaar. Wanneer je dit niet doet zit je kind eindeloos op zwemles.

Lees verder  


"zwemschool zeer slecht."

marcel   -   07-03-2018

07-03-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"zwemschool zeer slecht."

Dat de zwemschool je aan een lijntje houd vooral voor het afzwemmen. Ze streven naar teveel perfectie daardoor duurt het erg lang voordat je kan afzwemmen.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij H2O Zwembad?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van H2O Zwembad te melden