Atlantikwall Museum Noordwijk

Het Atlantikwall Museum Noordwijk is een museum dat is ingericht in een reeks bunkers uit de Tweede Wereldoorlog. Middels een expositie in de vuurleidingpost en een (na reservering te bezoeken) gangenstelsel kan men zich een beeld vormen over het leven in bunkers. Daarnaast komt men te weten op welke wijze de Europese kust door de Duitsers werd omgevormd tot een vesting.



 

Met ruim 150 foto's en een groot aantal voorwerpen is het zeer de moeite waard een bezoek te brengen aan het Atlantikwall Museum.



 

De expositie begint met een indruk van de Atlantikwall van Noorwegen tot aan de Frans/Spaanse grens. Daarna is een zaal ingericht specifiek Batterij Noordwijk. Tevens zijn er foto's van de werkzaamheden betreffende hetgeen dat door vrijwilligers in de afgelopen jaren is bereikt. Verder is er een radio- en telefoonkamer ingericht en is in de ruimte met de tweede kijkspleet een observatiepost ingericht.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

4 mei t/m 29 augustus op zondag van 10:00 tot 16:00 uur open.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen  €7,50

Kinderen van 4 tot 12 jaar €5,00

Kinderen tot en met 3 jaar gratis

Groepen vanaf 10 personen vanaf €75,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Atlantikwall Museum Noordwijk

Hoeveel sterren geef jij Atlantikwall Museum Noordwijk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Atlantikwall Museum Noordwijk te melden