Escape Room Tivoli

Wil je een keer wat anders? Zonder moe te worden toch actief bezig zijn? Dan is een bezoekje aan Escape Room Tivoli in het oude klooster echt iets voor jou! Door de raadsels en puzzels, de tijdsdruk en de muziek, ga je door een rollercoaster van emoties. Stress, blijdschap, angst en euforie, het zit er allemaal in!

Je wordt met je groep opgesloten in een kamer van het klooster en het doel is om er binnen de gezette tijd uit te komen. Dit kan alleen door het oplossen van puzzels, raadsels en opdrachten. Samenwerking en communicatie zijn erg belangrijk om uit de kamer te kunnen ontsnappen. Hoe sneller men de kamer kan verlaten hoe beter, want wie weet ben jij wel de Escaper van de maand! Lukt het niet om de kamer tijdig te verlaten, leggen we je graag uit wat je gemist hebt.

Wil je met een grotere groep langskomen? Ook dat is geen probleem. Er zullen dan meerdere tijdsvakken worden gereserveerd en het is mogelijk om een maatwerk plan te laten maken met bijvoorbeeld een diner bij brasserie Tivoli of Brasserie t Zusje. Hierdoor is het ook mogelijk om een extra wedstrijd element te creren tussen de teams! Welk team zet de snelste tijd neer? Deze activiteit is zeker ook geschikt als bedrijfstuitje, vrijgezellenfeest of teambuildingsactiviteit voor je vereniging.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Escaperoom Tivoli kan elke dag worden gespeeld van 11:00 tot 22:00 uur.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1 t/m 3 personen 12 p.p. (60 minuten)

4 t/m 6 personen 10 p.p. (45 minuten)

 


0 Recensies over Escape Room Tivoli

Hoeveel sterren geef jij Escape Room Tivoli?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Room Tivoli te melden