BFQ Groningen

(4/5)  1 recensies

Van die heerlijke wellness treatments, het stylen van je haar in de kapsalon tot het epileren van je wenkbrauwen in de schoonheidssalon. Bij de BFQ in Groningen kan het allemaal! Maar ook alleen al om te genieten van een heerlijke kop koffie en lekkere versnaperingen zoals dag verse lunch, mini high tea of van de fabrieksplankjes bent u hier op het juiste adres.


In de brasserie vind je overigens ook nog de eigen superfood lijn van de BFQ, waarbij jij je van binnen net zo beauty voelt als van buiten! BFQ is er voor het samenvoegen van jouw kostbare tijd, een plek waar je meer dan eens terecht kunt voor jouw persoonlijke beauty. 

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag 10.00 tot 18.00 uur

Woensdag 10.00 tot 18.00 uur

Donderdag 10.00 tot 21.00 uur

Vrijdag 10.00 tot 18.00 uur

Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over BFQ Groningen

(Pagina 1 van 1)

 

"Leuk maar gedeelde behandeling"

mvs   -   19-12-2017

19-12-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuk maar gedeelde behandeling"

Aardige mensen, jammer dat de schoonheidsspecialist in de kamer naast die van mij nog iemand aan het behandelen was. Hierdoor word je niet goed in de gaten gehouden. Heel slecht!! Je betaalt toch voor de aandacht?

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij BFQ Groningen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van BFQ Groningen te melden