Kinderboerderij de Pijp

Kinderboerderij “de Pijp” geeft als een groene parel “lucht en licht” aan de dichtbebouwde wijk Oud Zuid in Amsterdam. Het is een van de leukste plekken in de Pijp om kinderen in aanraking te laten komen met dieren en dingen te leren over de natuur en het milieu.


Geiten in de wei


Kinderboerderij “de Pijp” openden hun deuren op 1 juli 1983. Inmiddels hebben ze 5 bestuursleden en 6 vaste medewerkers die, samen met ongeveer 20 volwassen- en 25 jeugdvrijwilligers, zorgen voor de boerderijdieren en het educatieve programma. Er komen ook geregeld schoolklassen langs voor een leuk en leerzaam bezoekje. Ze kunnen dan kiezen uit een aantal zorgvuldig voorbereide lessen. Ook gewoon als bezoeker is het er meer dan aangenaam te vertoeven in deze oase van rust in het midden van de drukke stad.

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 16:45 uur

Zaterdag van 12:00 tot 16:45

Zondag gesloten


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Kinderboerderij de Pijp

Hoeveel sterren geef jij Kinderboerderij de Pijp?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Kinderboerderij de Pijp te melden