Escaperoom Aaltjes Advocaatuur

Het waren de jaren zestig van de vorige eeuw. Dag in, dag uit was boerin Aaltje in de oude boerenschuur te vinden. Zij brouwde hier iets… zó bijzonder en zó lekker dat men van heinde en verre kwam om hier iets van te bemachtigen.

 

Maar... wat maakte grootmoeder Aaltje? En hoe zetten we deze mooie traditie voort, want helaas is het originele recept verloren gegaan. Aan jullie de uitdaging om het complete recept te achterhalen, zodat oude tijden weer kunnen herleven en we onze gasten kunnen trakteren. Je krijgt 60 minuten de tijd. Lukt het jullie om het recept compleet te krijgen? Dan zullen jullie rijkelijk beloond worden! Maar slaag je niet in je missie… dan blijft de deur gesloten en gaat de beloning aan jullie neus voorbij.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks te reserveren van 10:00 tot 20:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per persoon €22,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escaperoom Aaltjes Advocaatuur

Hoeveel sterren geef jij Escaperoom Aaltjes Advocaatuur?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escaperoom Aaltjes Advocaatuur te melden