Eekhoorn Experience De Evenaar

Wandel door de bamboetuin van woon- en tuincentrum De Evenaar en voer de eekhoorns! De Eekhoorn Experience in Etten-Leur is een exotische beleving. Het is net alsof je in Azië bent! Wandel langs gigantische bamboeplanten, tuinmeubelen gemaakt van bamboe, palmen, yucca's en boeddhabeelden. Tussen al dit groen zitten allerlei soorten eekhoorntjes verstopt.

 

Ga op een ontdekkingstocht met het hele gezin, voer de eekhoorntjes en bekijk ze van dichtbij in hun natuurlijk ingerichte kooien. Als je ze hazelnootjes voert, knagen ze die razendsnel op! Tijdens de wandeling door de bamboetuin van 10.000 vierkante meter ontdek je steeds meer weetjes over de eekhoorn door alle 'wist je dat' borden in de tuin. Wist je bijvoorbeeld dat eekhoorns kunnen zwemmen? Ver zullen ze niet komen, maar een paar baantjes houden ze wel vol. Begin je avontuur bij de bamboebrug en ga op pad!

 

In de Eekhoorn Experience zijn vijftien grote kooien met verschillende soorten eekhoorns - ontdek alles over ze door alle verhalen en weetjes. Maar ook andere dieren vind je hier! In het tuincentrum wonen papegaaien, parkieten, kanaries, slangen en er is een grote vijver met koikarpers en enorme steuren te vinden. Bezoekers mogen ook de vissen voeren.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

1 april tot eind oktober

Dinsdag t/m donderdag 10.00 tot 18.00 uur

Vrijdag 10.00 tot 20.00 uur

Zaterdag en zondag 10.00 tot 17.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

De eekhoorn experience is gratis

 


0 Recensies over Eekhoorn Experience De Evenaar

Hoeveel sterren geef jij Eekhoorn Experience De Evenaar?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Eekhoorn Experience De Evenaar te melden