Speel- en kinderboerderij 't Platteland

Gooi een handje voer in de dierenweide en zie hoe de kippen, geitjes en schapen enthousiast aan komen rennen. Aai superzachte konijntjes en cavia's, geef een kalfje te drinken en ga daarna heerlijk klimmen en schommelen in de speeltuin. In speel- en kinderboerderij 't Platteland beleef je een heerlijk dagje uit midden in de natuur. 

Toet toet, aan de kant! De skelterbaan van 't Platteland is honderden meters lang. Hier vermaken de kinderen zich voorlopig wel even. Trap samen een balletje op het enorme grasveld en bouw in de buitenspeeltuin de mooiste kastelen in de zandbak. In de zomer is er een heuse buikschuifbaan met water en dwaal je met z'n allen door het maïsdoolhof. Weet jij de uitkijktoren te bereiken? Ook met slecht weer is er genoeg te doen in de speelboerderij. In de overdekte speeltuin klim je over een spannend klimparcours met netten, balken en obstakels. 

Sluit een dagje spelen af met een lekkere pannenkoek in het restaurant. De pannenkoeken worden ambachtelijk bereid met meel van een molen uit de buurt en zijn dus extra lekker. Mmmm!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen van 2 t/m 12 jaar €4,00

 


0 Recensies over Speel- en kinderboerderij 't Platteland

Hoeveel sterren geef jij Speel- en kinderboerderij 't Platteland?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

25 kinderboerderijen voor een leuk dagje uit met de familie

Ben je op zoek naar een fijn dagje uit met de familie in deze warme maanden? Bekijk dan onze tips!

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Speel- en kinderboerderij 't Platteland te melden