De kloosterboerderij

Helaas De kloosterboerderij is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Sellingen en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Sellingen.


Bekijk ook:


Boeren op de fundamenten van het verleden! Dat is in één zin de basis en grondgedachte van kloosterboerderij Bleyendael. Gewoon terug naar de basis, met respect voor natuur milieu en dierenwelzijn. Na generaties lang geboerd te hebben op de gangbare manier, wilden we niet steeds maar méér.


Het zou toch ook anders moeten kunnen; een mooi gezinsbedrijf met respect voor moeder natuur en het behouden van de aarde voor de volgende generatie. Eigenlijk zoals het vroeger was. Met onze Groninger blaarkoppen weer terug in het goudgele stro, de kalfjes bij hun moeders en zoveel mogelijk het natuurlijke kuddegedrag respecteren.


Met (h)eerlijke biologische duidelijk traceerbare producten weer terug naar de pure smaak van vroeger, zonder allerlei hedendaagse kunstmatige ingrepen. Het met eigen water, warmte en stroom, en in bouwstijl ook respectvol kijkend naar het verleden. Dat was voor ons het uitgangspunt en onze droom omstreeks 2012 toen wij besloten dat het roer om moest!


Met het verleden reeds op zak, werd de vondst van een simpele kloostermop het startpunt voor de kloosterboerderij in zijn huidige vorm! In onze zoektocht naar de herkomst van zo’n markante steen ging er een wereld voor ons open; wat kent onze provincie een rijke historie op het gebied van kloosters en kloosterboerderijen.


Met deze gegevens, mede dankzij het klooster ter Apel , is er nu een kloosterboerderij gerealiseerd op een prachtige stille plek in Westerwolde zoals die er in dit gebied omstreeks 1500 had kunnen staan; een boerderij gelieerd aan de orde van de kruisheren . Wij nemen U graag mee in onze droom , met respect voor het verleden en vertrouwen in de toekomst!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

1 mei t/m 1 oktober

Dinsdag t/m zondag: 10:00 tot 16.30 uur


1 oktober t/m 1 mei

Donderdag tm zondag 10:00 tot 16.30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over De kloosterboerderij

Hoeveel sterren geef jij De kloosterboerderij?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van De kloosterboerderij te melden