Wereld Tai Chi dag

Dit evenement is te bezoeken van:
27-04-2024 t/m 27-04-2024

 

Op zaterdag 28 april is er weer de jaarlijkse Wereld Tai Chi dag. Ook dit jaar wordt dit weer een groot event in Apeldoorn. Gratis sporten en gratis deelnemen aan het event in het Verzetsstrijderspark in Apeldoorn. Heerlijk sporten, Tai Chi en Chi Kung proberen? Of misscbien wel Kungfu? Op de Wereld Tai Chi dag 2018 in Apeldoorn kan dit allemaal!

 

Veel mensen vinden Tai Chi wat te zweverig en willen het daarom niet proberen. De Wereld Tai Chi dag natuurlijk georganiseerd door Douwe Geluk is gratis toegankelijk voor iedereen. Wat dacht je van het bekende Yang stijl Tai Chi? Wudang? Chen stijl? Heerlijk samen bewegen in het park? Geen zweverig gedoe en geen poespas? Probeer het uit op Zaterdag 28 april om 10:00 uur in het VZP Verzetsstrijderspark in Apeldoorn.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

27 april 2024
Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gratis toegankelijk


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Wereld Tai Chi dag

Hoeveel sterren geef jij Wereld Tai Chi dag?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Wereld Tai Chi dag te melden