Escape Room Egmond

Escape Room Egmond bestaat niet meer en is verder gegaan onder de naam Avonturium.


Bekijk ook:


De Lutine is een Brits schip dat in 1799 op onverklaarbare wijze ten onder is gegaan tussen Vlieland en Terschelling met aan boord een enorme lading goud. Al dat goud op de bodem van de zee heeft vele duikers besmet met de goudkoorts. Ze waren echter niet zo succesvol als goudzoekers. 

 

Drie Egmondse duikers hebben daar verandering in gebracht. Met hun vernuftige strategie viste ze de ene na de andere goudstaaf op. Maar ook bij de Egmonders heeft de goudkoorts de hebzucht aangewakkerd. Om de helft van hun vondsten niet af te hoeven staan hadden ze het plan om het goud te verbergen en later ongezien op te duiken. Uit recent boven water gekomen documenten blijkt dat dit nooit gelukt is. Zal het goud nog ergens op het schip verborgen liggen?

 

Waan jezelf tot een echte wrakduiker en ga op zoek naar het vermeende goud van de Lutine. Maar pas op dat je zelf niet wordt besmet met de Goudkoorts!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag 10.00 t/m 22.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

2 personen €90,00

3 personen €100,00

4 personen €110,00

5 personen €120,00

6 personen €130,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Room Egmond

Hoeveel sterren geef jij Escape Room Egmond?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Room Egmond te melden