Roompot Strandhuisjes Julianadorp

Wat een heerlijk idee. Je vakantiehuis op het strand. Het water tikt nog net niet je voeten aan. Het strand voelt als je eigen tuin. Vanuit je luie stoel kijk je uit over het warme zand en de kalmerende zee. Als het warm is neem je een duik terwijl de kinderen een zandkasteel bouwen. Douchen doe je daarna gewoon 'thuis'. Of je neemt eerst een drankje. Alle tijd. Is dit een droom of is dit echt? Het is echt. Je bent in Noord-Holland, net onder Den Helder. In een prachtige omgeving. Vakantiepark Strandhuisjes Julianadorp is een populaire vakantiebestemming. En niet voor niets. Dit is pas écht ontspannen.


In en rond Julianadorp is van alles te doen. De natuur in of iets actiefs, wat wordt het? Keuze genoeg. Met de kinderen ga je bijvoorbeeld naar Sprookjeswonderland of de eco-vriendelijke en spectaculaire KlimVallei. Op loopafstand van je vakantiehuis kun je surfles krijgen. Of je gaat een dagje golfen - ook geschikt voor beginners. Zijn de kinderen mee? Dan kies je natuurlijk voor de minigolfbaan, want die is er ook. Geen zin om thuis te eten? Kies voor een van de vele leuke eettentjes in Den Helder. Of wandel naar een van de strandpaviljoens in de buurt en laat je verwennen. Lekker onderuit, geen haast. Totdat de zon langzaam ondergaat.


Faciliteiten

  • Huisdiervrij
  • Parkeergelegenheid
  • Zandstrand
  • Fietsverhuur
  • Broodjesservice

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Roompot Strandhuisjes Julianadorp

Hoeveel sterren geef jij Roompot Strandhuisjes Julianadorp?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Roompot Strandhuisjes Julianadorp te melden