Hof van Salland

Hof van Salland ligt in het unieke vakantiegebied Salland. Uw vakantiepark in Hellendoorn als centrale basis tussen rivier de IJssel en het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug.



Vanuit uw luxe en comfortabele vakantievilla op het park heeft u alle gelegenheid om de omliggende stadjes en dorpen, indrukwekkende Hanzesteden en de prachtige natuur van Salland en het aangrenzende Vechtdal te ontdekken. Voor sensatiezoekers ligt Avonturenpark Hellendoorn vlakbij. Daarmee biedt Salland u een fijne combinatie van bruisende activiteiten en rustgevende natuur.



Uw vakantie op Hof van Salland biedt u alle comfort voor een ontspannen vakantie. Op het park vindt u faciliteiten als de tennisbaan, het verwarmde buitenzwembad en het restaurant. Dankzij de centrale ligging van Hof van Salland is er altijd wat in de omgeving te doen. Ook gaat uw vakantie altijd zorgeloos van start: u heeft ruim de tijd om in te checken op een tijd naar keuze en in uw vakantievilla zijn de bedden bij aankomst al opgemaakt. 



Faciliteiten

  •  Buitenzwembad
  • Wellness
  • Speelgelegenheid
  • Tennisbaan
  • Restaurant
  • Fietsverhuur

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Hof van Salland

Hoeveel sterren geef jij Hof van Salland?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Hof van Salland te melden