Sportwijzer Handboogtag

HandboogTag is te omschrijven als een variant op het spel trefbal en Paintball, maar zonder blauwe plekken en pijnlijke treffers. De pijlen waarmee geschoten wordt, zijn speciaal ontwikkelde pijlen met een zachte voorzijde, zogenaamde ‘safe arrows’. Daarnaast wordt het gespeeld met echte handbogen en krijgt iedere deelnemer een speciaal masker om het spel volledig veilig te laten verlopen.

 

Om HandboogTag te spelen, wordt de groep in 2 teams verdeeld. Het doel van het spel is om met de handbogen en pijlen zo snel mogelijk de 5 schijven uit de target van de tegenpartij te schieten. Een leuke bijkomstigheid is dat je hierbij de tegenstander uit het spel kan schieten. Je kunt jezelf beschermen voor de pijlen door jezelf achter een bunker op te stellen.

 

Voordat het spel begint, wordt eerst de basistechniek van het handboogschieten bijgebracht en wordt er uitleg gegeven over de spelregels die gehanteerd kunnen worden. Hierdoor kunt u enigszins voorbereid het strijdtoneel betreden.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag 14.00 tot 22.30 uur

Vrijdag 14.00 tot 22.30 uur

Zaterdag 10.00 tot 22.30 uur

Zondag 13.00 tot 20.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Tot en met 12 jaar

1,5 uur spelen €9,50

Extra speeltijd €6,-

 

Vanaf 13 jaar

1,5 uur spelen €13,75

Extra speeltijd €4,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Sportwijzer Handboogtag

Hoeveel sterren geef jij Sportwijzer Handboogtag?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Sportwijzer Handboogtag te melden