OTC Escaperoom Someren

Helaas OTC Escaperoom Someren is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Someren-Eind en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Someren-Eind.


Bekijk ook:


Het was het jaar 1934. Het was rustig op straat vanwege de gure wind die er stond. In het hotel leek alles rustig te zijn. De hoteleigenaar had een ochtendje vrij en de nieuwe piccolo was aan het werk. Tot opeens de vorige piccolo met veel stampij binnenkwam. Hij was zo kwaad over zijn ontslag dat hij terug is gekomen om wraak te nemen en het hotel heeft gesaboteerd! De vorige piccolo is na zijn wraakactie weer verdwenen en heeft de nieuwe piccolo in shock achtergelaten. Voorkom dat het hotel afbrand en de gasten in het hotel omkomen. Boek snel een kamer in Hotel Crashed en speel Revenge of the piccolo!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1 t/m 3 personen €22,50 pp

4 t/m 7 personen €20,00 pp


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over OTC Escaperoom Someren

Hoeveel sterren geef jij OTC Escaperoom Someren?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van OTC Escaperoom Someren te melden