The Pinball Experience

Flipperen is een eenvoudig, maar super spannend spelletje. Een stalen kogel die ronddanst op een speelveld vol met obstakels en schoten die spotten met de wetten van de zwaartekracht testen je reflexen tot het uiterste! Alleen, de flipperkast is zo goed als verdwenen uit het straatbeeld, waar vind je ze nog? Bij Pinside Pinball HQ, waar onze ‘Pinball Experience’ garant staat voor 2 uur speelplezier op meer dan 30 verschillende flipperkasten uit de afgelopen 30 jaar.Flipperen spreekt zowel mannen als vrouwen aan en is daardoor zeer geschikt voor een gevarieerd gezelschap. Jongere bezoekers worden vooral getrokken door het competitieve element, terwijl wat oudere bezoekers vaak mooie herinneringen koesteren aan een bepaald model flipperkast. Het is bovenal een unieke ervaring waarbij een ieder actief mee kan doen, iets wat door onze bezoekers als zeer prettig wordt ervaren.Een bezoek aan ‘The Pinball Experience’ staat garant voor 2 uur speelplezier op flipperkasten met uiteenlopende thema’s. Een vast onderdeel is een spannende wedstrijd. Hierbij worden spelers willekeurig aan elkaar gekoppeld om op verschillende flipperkasten de strijd met elkaar aan te gaan. Uiteraard is er tussendoor voldoende tijd om gezellig bij te praten, wat te drinken aan de bar en verschillende strategieën te bespreken.


Kortom, een bezoekje aan ‘The Pinball Experience’ brengt de echte Pinball Wizard in je naar boven!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag t/m vrijdag geopend van 17:00 tot circa 23:00 (laatste boeking: 21:00)

Zaterdag en zondag geopend van 11:00 tot circa middernacht (laatste boeking: 22:00)

Op verzoek is het mogelijk van deze tijden af te wijken. Voor The Pinball Experience is reserveren verplicht.


Ook organiseren ze tweewekelijks op de vrijdagavond de 'Friday Night Pinball'. Dit is een inloopavond voor groepen kleiner dan 8 personen. Deze avond loopt van 20:30 tot circa middernacht. Voor deze avond is reserveren niet nodig.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Een bezoek aan The Pinball Experience duurt 2 uur en is inclusief vrij spelen, de wedstrijd, koffie, thee en soft drinks.

Bij 8 tot 14 spelers €27,50 per persoon

Bij 15 tot 24 spelers €25,00 per persoon

Bij 25 tot 40 spelers €22,50 per persoon

Een bezoek aan de 'Friday Night Pinball' kost €10,00 per persoon (exclusief drankjes).

 


0 Recensies over The Pinball Experience

Hoeveel sterren geef jij The Pinball Experience?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van The Pinball Experience te melden