Alone @ Home Utrecht theatershow

Dit evenement is te bezoeken van:
19-12-2018 tot 30-12-2018

 

Let op, vanwege het Corona virus kan het zijn dat dit uitje gesloten is.

Daarom heb je op het moment waarschijnlijk meer aan de tips die we op deze pagina voor je verzameld hebben.

 


Een doldwaze winterkomedie voor de hele familie (voor iedereen van 8 tot 108 jaar) Met in de hoofdrollen Martijn Fischer/Joep Onderdelinden*, Eddie B. Wahr e.a.

 

Alone@Home is een avond vol avontuur, slapstick, live muziek en spektakel met huiveringwekkende en verrassende stunts uitgevoerd in een vernuftig decor. Een verrukkelijke avonturenkomedie met aanstekelijke live muziek voor de hele familie.

 

Twee kinderen – die elkaars bloed kunnen drinken – zijn alleen thuis, wanneer twee stuntelige beroepscriminelen (o.a. Martijn Fischer/Joep Onderdelinden) op slinkse wijze hun huis proberen binnen te dringen. Lukt het onze heldhaftige kinderen om de boeven te slim af te zijn met valstrikken en boobytraps? Een geräuschmacher (Eddie B. Wahr) schept op het toneel met huis-, tuin- en keukengerei een fantastisch geluidsdecor, ondersteund door live musici met heerlijke liedjes van Gouden Kalf winnaar Helge Slikker. Alone@Home, met een knipoog naar de alom bekende film, is ook een voorstelling over pesten versus gepest worden en hoe ieder kind zijn eigen gevecht met onzekerheid kent. Een verhaal over vriendschap, kwetsbaarheid en vindingrijkheid; het gevaarlijkste winteruitje voor de hele familie dit theaterseizoen. Iedere ouder die ooit weleens overwogen heeft zijn kind alleen thuis te laten, denkt daar na het zien van Alone@Home nog wel drie keer over na!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Van 19-12-2018 t/m 30-12-2018 te zien in de Stadsschouwburg van Utrecht

 

Van 2-1-2019 t/m 4-1-2019 te zien in het DeLaMar theater in Amsterdam

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Tickets vanaf 10 euro

 


0 Recensies over Alone @ Home Utrecht theatershow

Hoeveel sterren geef jij Alone @ Home Utrecht theatershow?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Alone @ Home Utrecht theatershow te melden