Escape Room Schagen

Escape Room Schagen heeft 2 unieke kamers, waarin de liefde voor Escape Rooms echt naar voren komt in de originele puzzels en het prachtige decor.  Space Lab | Originele puzzels en uniek hintsysteem. De kamer is ook als battle te spelen, wie daag jij uit? Chocolate Factory | Je waant je echt in een snoepjeswereld, wat een decor en je mag echt snoepen! Met recht de lekkerste Escape Room van Nederland. Nieuwsgierig geworden? Plan snel een bezoekje en beleef het zelf! 

 

Escape Room Space Lab:

Nora Fontani, een vooraanstaand ingenieur, is dood gevonden in het NASA Training Center in Schagen. De laatste 8 maanden heeft ze intensief gewerkt aan haar project “Luna”. Een echte AI, haar eigen SIRI, een computer die denkt en redeneert als een mens. Dit project heeft ze onlangs afgerond en nu is ze er niet meer. Was er iemand uit het trainingscentrum jaloers, liep ze iemand voor de voeten of was er liefde in het spel? Ga samen met Luna op onderzoek en ontdek wie er verantwoordelijk is voor deze tragische gebeurtenis. Ook een kinderversie beschikbaar voor kinderen vanaf 10 jaar.

 

Escape Room The Chocolate Factory:

De neef van Willy Wonka, Sammy Sweettooth, houdt net als Willy Wonka van chocolade. Zijn fabriek, The Sweettooth Factory, is gevestigd in Schagen en hier worden de meest lekkere bonbons gemaakt. Het recept hiervan is uiteraard een streng bewaakt geheim. Om bekender te worden in Schagen en de rest van het land heeft Sammy besloten om rondleidingen te geven, waarvoor bezoekers zich in groepjes kunnen inschrijven. Een goede tip van Sammy, kom niet met een te volle maag, want er is genoeg te snoepen voor de echte zoetekauw.

 

Ook jullie hebben besloten deze rondleiding bij Sammy te reserveren. Een van Sammy zijn werknemers is dit ter ore gekomen en benaderd jullie na het reserveren in het geheim. Hij wil graag met jullie samen werken om te kijken of het mogelijk is om tijdens de rondleiding op een onbewaakt ogenblik binnen te dringen in de machinekamer van de fabriek en het recept van de bonbons te stelen. Gaat jullie dit lukken… of worden jullie gesnapt door Sammy?

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Maandag t/m donderdag

2-3 personen €89,-

4-7 personen €109,-


Vrijdag t/m zondag

2-3 personen €95,-

4-7 personen €115,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Escape Room Schagen

Hoeveel sterren geef jij Escape Room Schagen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Room Schagen te melden