The Hague Beach Stadium

Direct aan de kust van Scheveningen vindt u The Hague Beach Stadium. In dit bijzondere beachsport-centrum staan sportiviteit, innovatie en energie altijd centraal en is de sport die buiten wordt beoefend een unieke beleving. Sporten op het zand, aan zee is te gek, geeft een gevoel van vrijheid en levert pure energie op. Ons doel is dat alle gasten van The Hague Beach Stadium de locatie bruisend van goede energie en volop inspiratie verlaten.

 

Sporten

Kom sporten bij The Hague Beach Stadium met je vrienden, team of vereniging. Wij bieden onder andere beachsoccervelden, beachvolleybalvelden en beachtennisvelden aan. Je huurt al een veld vanaf € 15,00 per uur.

 

Evenementen

Bezoek een evenement bij The Hague Beach Stadium. Bijna elk weekend worden er evenementen georganiseerd en de toegang is vaak gratis. Denk aan het NK Beachvolleybal, North Sea Beach Rugby, Mud Masters, Beach Throwdown en meer…

 

Ontspannen

Kom ontspannen in onze sportkantine aan zee. Geniet voor én na het sporten van een gezonde hap van de kaart, een kop koffie met uitzicht op zee, van de derde helft met uw voetbal- of rugbyteam of van een verfrissend biertje terwijl de kinderen zich vermaken met de sportmaterialen. Wij organiseren geregeld leuke events in de sportkantine. Denk aan een uitdagende sport pubquiz, live sport- en wedstrijduitzendingen en Rave Yourself Fit!

 

 


0 Recensies over The Hague Beach Stadium

Hoeveel sterren geef jij The Hague Beach Stadium?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van The Hague Beach Stadium te melden