Diergeneeskunde Outdoor Event DOE

Dit evenement is te bezoeken van:
25-05-2024 t/m 25-05-2024

 

De volgende editie van het Diergeneeskunde Outdoor Event wordt georganiseerd op zaterdag 25 mei 2024 van 11:00 uur tot 17:00 uur. Op deze dag staat er een gratis programma klaar vol met lezingen, workshops, demonstraties en kijkjes in de klinieken en op biologische onderwijsboerderij de Tolakker! In het programma staan activiteiten voor jong en oud.


Lezingen & demonstraties

Op het DOE zijn er gedurende de dag korte lezingen over verschillende onderwerpen en dieren. Lezingen worden op het lezingen plein gegeven en demonstraties meestal op het hoofdplein. Diverse lezingen van het Diergeneeskunde Online Event zijn terug te kijken op het YouTube kanaal!


Demonstratie Daantje Bos


Workshops

Tijdens het DOE vinden er verschillende workshops plaats, bijvoorbeeld de workshop verbandleer. Op het YouTube kanaal van DOE staat een video waarin het verbandleggen stap voor stap wordt gedemonstreerd. Deze video kun je bekijken als een voor proefje voor de workshop.


Workshop hechten


Rondleidingen

Misschien wel het populairste onderdeel van het evenement; rondleidingen door de universiteitsklinieken (Gezelschapsdieren of Paard) en onderwijsboerderij De Tolakker. Neem een kijkje achter de schermen bij een echt dierenziekenhuis. Inschrijven voor de rondleidingen kan op het DOE, bij de DOE stand. De rondleiding over de boerderij staat als voorproefje ook op het YouTube kanaal van DOE!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Zaterdag 25 mei 2024 van 11:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gratis toegankelijk


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Diergeneeskunde Outdoor Event DOE

Hoeveel sterren geef jij Diergeneeskunde Outdoor Event DOE?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Diergeneeskunde Outdoor Event DOE te melden