Escaperoom Coevorden

(5/5)  1 recensies

Mission Mars is het thema van Escaperoom Coevorden. Mission Mars is geen standaard escaperoom met sleutels en sloten maar met verschillende digitale sloten en audiovisuele effecten.

Kan de mensheid overleven op Mars? Dit gaan jullie onderzoeken! In Escaperoom Mission Mars komen jullie aan op een basis op Mars in een space shuttle, om hier onderzoek te doen naar leven op Mars. Lukt het jullie om te overleven op Mars en veilig weer naar Aarde te komen? Probeer dan nu de nieuwe Escaperoom Mission Mars.

Mission Mars is een technische escaperoom zonder sleutels, maar met tablets, touchscreens en audiovisuele effecten. Dit maakt Mission Mars een vernieuwde beleving van een Escaperoom! Geinterreseerd? Kom langs!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag op reservering

Bekijk de Prijzen

Prijzen

3 tot 6 personen 100,-

 


1 Recensies over Escaperoom Coevorden

(Pagina 1 van 1)

 

"Geweldige unieke escaperoom! "

Jan   -   02-01-2020

02-01-2020

"Geweldige unieke escaperoom! "

Wat een unieke escaperoom! Via via hoorden we van deze net geopende escaperoom en dachten laten we deze eens proberen. Bij binnenkomst werden we enthousiast ontvangen door de game master in de ontvangstruimte die meteen al in thema was. De escaperoom zelf was ook heel mooi gemaakt en compleet in stijl. Er waren meerdere tv schermen en touchscreens waar codes op ingetikt moesten worden. Dit was een leuke en unieke manier om codes in te voegen zelfs voor een digibeet als mij. Alle spellen waren duidelijk en er zaten veel verschillende spellen in waarbij ook een aantal echt teamwork vereisten, We hebben het erg naar ons zin gehad en hebben hem net gehaald. We gaan hem zeker aanraden bij vrienden en bekenden.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Escaperoom Coevorden?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Escaperoom Coevorden te melden