Escaperoom Delden

De spannende Escaperooms van de Weijenborg te Delden openen heel kort de deuren om onmiddellijk met een dikke klap een uur lang dicht te gaan. De escape rooms zijn gevestigd in het prachtige horecabedrijf met sfeervol restaurant van de Weijenborg in het centrum van Delden. Uit de 4 kamers en de outdoor escape kun je met kleine en hele grote groepen ontsnappen en naar wens daarna lekker genieten van een buffet of diner.


Indoor Escaperoom

Kun jij binnen 1 uur alle codes kraken, alle puzzels ontcijferen en de uitweg van de Escape Room vinden? Je adrenaline stijgt tot grote hoogte! De escape room Delden opent heel kort de deuren om onmiddellijk met een dikke klap een uur lang dicht te gaan. Teamspirit, inzicht, creativiteit, out of the box denken, alle delen van je hersenen worden op de proef gesteld. Combineer je ontsnapping met één van de andere activiteiten voor een leuke dag uit in Twente. Er kunnen tot 200 mensen tegelijkertijd escapen. 


Outdoor Escaperoom

Buiten escapen in Stad Delden, ontzettend leuk, spannend en lastig, want alles kan een aanwijzing zijn. Win de race tegen de klok. ! Gewapend met je smartphone en een aktetas vol vreemde attributen heb enkele uren de tijd om je leven in Twente te redden. Ervaar de spanning van de groepsactiviteit de outdoor escape room. Een uitdagende missie in het centrum van Delden. Samenwerking is noodzakelijk tijdens deze teambuilding activiteit.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Escape rooms te spelen op reservering

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Escape vanaf €15,- p.p.

 


0 Recensies over Escaperoom Delden

Hoeveel sterren geef jij Escaperoom Delden?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Escaperoom Delden te melden