Scooter Verhuur Arcen

Op een unieke wijze kennis maken met het prachtige landschap dat Limburg te bieden heeft. Dat kan met een van onze elektrische scooters van Scooter Verhuur Arcen! Met deze milieuvriendelijke stoere scooter, ook wel E – Chopper of Scrooser genoemd, ontdekt u de mooiste plekjes van Arcen en omstreken. Bijvoorbeeld de Hertog Jan Brouwerij, Graanbranderij de IJsvogel en de Kasteeltuinen en andere tal van bezienswaardigheden voor een interessante stop onderweg. Een erg bijzonder, mooi en tevens ontspannen dagje uit dus voor ieder publiek.


De route tussen Arcen en Venlo is erg uniek omdat U langs de Maas rijdt, en geniet van dit prachtige stukje natuur. U rijdt door de dorpen Lomm en Velden en komt erg bijzondere plekjes tegen op deze route. U kunt ook met het veerpont de Maas oversteken en komt dan door het prachtige dorp Grubbenvorst. Het rijden van een andere route is uiteraard ook mogelijk. Zo kunt u door de omliggende dorpen zoals Well, Wellerlooi, of met het veerpont Broekhuizen of Broekhuizenvorst bereiken. 


U kunt 1 uur, 2,5 uur een hele dag of nog langere tijd rondrijden op deze elektrische scooter en de prachtige omgeving ontdekken. U krijgt een van onze gratis routes mee waar u stopt langs de interessante bezienswaardigheden dat Arcen en omgeving te bieden heeft. Onderweg komt u plekken tegen waar u kunt stoppen voor een kopje koffie of om iets te eten. Ideaal voor een dagje uit met familie, vrienden of een speciale gelegenheid. Voor een dagje uit met het gezin hebben wij E scooters met een dubbel zit voor kinderen achterop te nemen. Neem gerust contact op om andere mogelijkheden te bespreken.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag 10:30 tot 19:00 uur

Dinsdag 10:30 tot 14:00 uur

Woensdag 10:30 tot 19:00 uur

Donderdag 10:30 tot 19:00 uur

Vrijdag 10:30 tot 19:00 uur

Zaterdag 11:00 tot 19:00 uur

Zondag 10:00 tot 20:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1 uur €15,-

2,5 uur €30,-

Hele dag (binnen openingstijden) €50,-

2 dagen ( maandag t/m vrijdag) €70,-

Weekend €80,-

Midweek €120,-

Week €160,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Scooter Verhuur Arcen

Hoeveel sterren geef jij Scooter Verhuur Arcen ?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Fiets of E-chopper huren: de 32 leukste plekken

Fiets of E-chopper huren: de 32 leukste plekken

Op zoek naar een fiets-verhuur? Hier een lijst met de leukste fiets en e-chopper verhuur bedrijven van Nederland.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Scooter Verhuur Arcen te melden