Batavia Stad Fashion Outlet

(5/5)  1 recensies

Dit charmante centrum, met sfeervolle straatjes en pleinen en unieke architectuur is een shopping walhalla voor echte fashion lovers en nu groter dan ooit! Ruim 250 internationale fashion & lifestylemerken als Hugo Boss, Scotch & Soda, Michael Kors en Tommy Hilfiger wachten op je om je te inspireren met de laatste trends, must-haves en meer. En niet alleen je garderobe is weer aangevuld na een bezoek aan Batavia Stad Fashion Outlet; je kunt jezelf ook tegoed doen aan sieraden, chocola en zelfs innovatieve keukenwaar. Even tot rust komen? Relax en strijk neer in een van de hippe cafés of uitnodigende restaurants.


In Batavia Stad Fashion Outlet, bieden 150 winkels je stijlvolle collecties met korting van 30% tot een indrukwekkende 70%. Bovendien profiteer je als member van de Fashion Club van extra kortingen en unieke privileges.


Batavia Stad Fashion Outlet

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 10.00 tot 18.00 uur

Zaterdag en zondag 10.00 tot 20.00 uur

Neem voor actuele openingstijden contact op met de desbetreffende winkel.

 


1 Recensies over Batavia Stad Fashion Outlet

(Pagina 1 van 1)

 

"Voor ons minimaal 2x per jaar vaste prik"

Debby   -   26-11-2019

26-11-2019

"Voor ons minimaal 2x per jaar vaste prik"

We komen minimaal 2x per jaar met veel plezier een dagje naar Bataviastad. Het is hier super gezellig shoppen en er zijn veel leuke aanbiedingen. Alle winkels die wij graag zien zijn er wel aanwezig. Helaas heeft Bataviastad zelf niet heel veel erg lekkere en gezellige eetmogelijkheden voor een diner maar op loopafstand zitten een paar heel erg lekkere en gezellige restaurantjes. Wat ons betreft een aanrader, tot snel weer Bataviastad!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Batavia Stad Fashion Outlet?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Batavia Stad Fashion Outlet te melden