Doloris

Doloris daagt je uit om haar wereld te betreden. In het hart van Tilburg vind je Doloris’ Meta Maze; een walk-through art experience met meer dan 40 kamers vol surrealistische kunst. Ruim 70 kunstenaars hebben 10 maanden lang gebouwd aan deze ervaring. Stap uit het bekende en ontdek mysterieuze objecten, verstopte doorgangen en zet al je zintuigen op scherp.


In Doloris’ Meta Maze worden al je zintuigen op scherp gezet. Alle kamers zijn anders en elke ruimte heeft een eigen stijl. Andere kleuren, andere technieken en andere muziek. Je bepaalt je eigen route. Kies je de moeilijke of de makkelijke weg? Deze keuze heeft invloed op wat je binnen gaat zien en tegenkomen. De muzikale composities passen bij het gevoel van de kamers. De muziek benadrukt de sfeer; de ene keer drukkend, de andere keer euforisch.


Bovenop het doolhof vind je Doloris’ Rooftop. Hier kun je na je reis bijkomen met een hapje en drankje. Geniet van signature cocktails, streetfood van over de hele wereld en een uniek uitzicht over Tilburg.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag en donderdag vanaf 17:00 uur geopend

Vrijdag vanaf 15:00 uur geopend

Zaterdag en zondag van 12:00 uur geopend


Meta Maze is elke dag geopend vanaf 10:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

De tickets van de Meta Maze verschillen per dag van de week

Deur tickets zijn €24,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Doloris

Hoeveel sterren geef jij Doloris?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Doloris te melden