Crazy Selfie

‘Niets is wat het lijkt!’ in Nederlands 1e en enige selfiestudio vol optische illusies. U vindt Crazy Selfie in het hart van Amersfoort. In de studio staan vele optische illusies opgesteld waar je met je eigen smartphone de coolste selfies ooit maakt.


Ballenbad en kamer op zijn kop


Wil jij ook de meest verbazingwekkende selfies, voor je facebook, Instagram of Snapchat ? Of gewoon leuke foto’s? Bezoek, met minimaal 2 personen, de selfiestudio! Download de gratis app en maak zoveel selfies als jezelf wilt! De attractie is geschikt voor zowel android als i-phone. Mensen die jouw selfie zien zullen zich afvragen…. HOE DAN?? De optische illusies houden je ogen en hersenen voor de gek! … dus niets is wat het lijkt!


Dakrand en lift


Crazy Selfie vind je aan de Utrechtseweg 1 in Amersfoort met een parkeergarage en bushalte direct naast de deur. Het treinstation is op 5 minuten loopafstand.


In de studio wordt gewerkt met tijdsloten van één uur en worden een beperkt aantal bezoekers toegelaten. Je maakt zoveel selfies als je zelf wilt in alle rust en zonder wachtrijen. Zorg dus voor een volle accu en voldoende geheugen op je mobiel!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Crazy Selfie is van woensdag t/m zondag (muv vakanties) op basis van reservering geopend. De selfiestudio is maximaal 28 dagen vooruit te boeken. Boekingen binnen 24 uur svp aanvragen via het whatsapp nummer.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entreeprijs €14,95 per persoon

 


0 Recensies over Crazy Selfie

Hoeveel sterren geef jij Crazy Selfie?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Crazy Selfie te melden