DIY knutsel pakketten van Juf en jij

Knutselen waar en wanneer jij wilt. Op je eigen tempo. Een ruime keuze uit veel leuke knutsel pakketten. Bij Jufenjij hebben ze een mooi basis pakket voor je samengesteld. Zoals een Hippe Bull van schors, Schelpenkrans, Ibiza tas en meer.


Heb je liever hulp aan huis of mag jij binnenkort een vrijgezellenfeest, familiedag, vriendinnen- of teamuitje organiseren? Kijk dan eens naar de leuke workshops. Wat zo tof is van een creatieve workshop is dat de deelnemers met een tastbare herinnering aan het einde van een bijzondere dag overblijven.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Do it yourself pakketten al vanaf 21,99 incl. uitleg en materiaal.


Workshop vanaf 24,99

Plus eventuele reiskosten van 0,29 per kilometer. Uiteraard wordt gezocht naar de dichtstbijzijnde juf voor de laagste kosten.

 


0 Recensies over DIY knutsel pakketten van Juf en jij

Hoeveel sterren geef jij DIY knutsel pakketten van Juf en jij?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

DIY: 14 knutseltips en experimenten voor thuis

Normaal kom je juist bij ons om er lekker op uit gestuurd te worden. Maar nu in tijden van de Corona crisis is dat even geen optie meer. Ondertussen moeten we onszelf en onze kinderen wel bezig houden. Niet alleen met schoolwerk maar ook met vrijetijdsactiviteiten en beweging. In dit artikel gaan we langs een aantal erg leuke knutseltips die je makkelijk thuis kunt doen.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van DIY knutsel pakketten van Juf en jij te melden