Escape Nova Zembla

Beleef nu een fantastische escape-ervaring, gewoon bij jou thuis! Met de escapegame Nova Zembla 'Het verraeden Huijs' van Escape Zwolle speel jij met maximaal 6 personen een spannend spel, en herontdek je de geschiedenis. Bij dit mysterie word je meegenomen naar de Nova Zembla. Wat gebeurde er werkelijk in 1596? Samen met Willem Barentsz, Jacob van Heemskerck en vele andere personen beleef je deze reis opnieuw. Ontdek het grote verraad en los het mysterie op!
Het spel kan gespeeld worden door 1 tot 5 spelers en omdat een gedeelte van het spel digitaal te spelen is kun je zelfs op afstand met vrienden via Skype of zoom met meerdere personen tegelijk spelen. Het spel zal zo een 2 tot 4 uur duren.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Spel €18,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Escape Nova Zembla

Hoeveel sterren geef jij Escape Nova Zembla?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 8 leukste fysieke en online Escape Rooms voor thuis

De 8 leukste fysieke en online Escape Rooms voor thuis

Naar een echte Escape Room afreizen en daar met vrienden, familie of collega’s een avontuur beleven blijft misschien wel de leukste manier om een Escape Room te beleven. Maar nu kan het even niet anders en soms is een Escape Room thuis juist de beste oplossing bijvoorbeeld met een (verjaardag)feestje. Hieronder geven wij jou de leukste manieren om een Escape Room thuis te beleven.

Lees verder...

 

Meest bezochte uitjes van januari

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Nova Zembla te melden