Uitjesbazen: Escape The Firm

Een pakketje met raadselachtige inhoud én een mysterieuze stem die jullie toespreekt. Wat betekent het? Wat moeten jullie ermee? Hoe dan ook, dit mysterie moet worden opgelost. Ga de uitdaging aan en speel de escape game 'Escape The Firm' bij jou thuis! Dit spannende spel is van de makers van het NK Escape Rooms.




Escape The Firm staat volledig in het teken van digitalisering, data en privacy. Om het mysterie op te lossen, bouwen jullie een eigen datacenter bestaande uit 4 servers. Dat lijkt makkelijker dan dat het is. Vrijwel direct roept het allerlei vragen op. Hoe krijgen jullie toegang? Welke puzzels horen bij welke server? Hoe moeten de servers worden verbonden? Oftewel: het Escape spel begint direct bij het openen van het pakketje! De mysterieuze stem helpt jullie verder met cryptische aanwijzingen, maar is die stem wel te vertrouwen?


Het spel is te spelen vanaf 12 jaar met 2 tot 6 spelers. Het zal ongeveer 90 minuten in beslag nemen.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Spel €59,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Uitjesbazen: Escape The Firm

Hoeveel sterren geef jij Uitjesbazen: Escape The Firm?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 8 leukste fysieke en online Escape Rooms voor thuis

De 8 leukste fysieke en online Escape Rooms voor thuis

Naar een echte Escape Room afreizen en daar met vrienden, familie of collega’s een avontuur beleven blijft misschien wel de leukste manier om een Escape Room te beleven. Maar nu kan het even niet anders en soms is een Escape Room thuis juist de beste oplossing bijvoorbeeld met een (verjaardag)feestje. Hieronder geven wij jou de leukste manieren om een Escape Room thuis te beleven.

Lees verder...

 

19 leuke thuis activiteiten voor jong en oud

De 14 leukste online escaperooms voor het gezin

Meest bezochte uitjes van januari

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Uitjesbazen: Escape The Firm te melden