Escapegames van Spelconcepten

In het zenuwslopende escapespel “The Dutch Capture” maak je een reis door de roerige Nederlandse geschiedenis. Van beroemde wetenschappers tot inspirerende kunstschilders en van stoere zeevaarders tot de intriges aan het Nederlandse hof. Na het lezen van één brief wordt je meegevoerd in een wereld vol avontuur en magie. Je wereld staat letterlijk op zijn kop. Neem jij de raadselachtige uitdaging aan en lukt het jou de lastige missie te volbrengen?


Een mysterieus informatief escapespel voor bij je thuis. Een spel voor 1 tot 6 personen. Een website met hulpmiddelen, speluitleg, hints en oplossingen. Lukt het jou met behulp van verschillende puzzels, elementen, raadsels, geheimschriften en opdrachten het grote mysterie te ontrafelen? Dit raadselachtige pakketje wordt gratis bij jou thuisbezorgd in een compleet brievenbuspakketje.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escapegames van Spelconcepten

Hoeveel sterren geef jij Escapegames van Spelconcepten?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Escapegames van Spelconcepten te melden