Klimbos Garderen

Centraal op de Veluwe, midden in de natuur vind je Klimbos Garderen. Door een uniek zekersysteem waarbij je continu gezekerd bent, is dit het veiligste klimbos van Nederland. Bij Klimbos Garderen vind je diverse parcoursen, waaronder een parcours met uitsluitend tokkels,een parcours met funonderdelen en een parcours op maar liefst 25 meter hoogte!


Lopen over de boomstam tijdens het klimparkour


Heb je een fanatieke kleuter die thuis overal op klimt? Dan is deze mini klimgeit ook welkom in Klimbos Garderen! Kinderen vanaf 4 jaar en tot 1.20 meter kunnen twee parcoursen klimmen. Ze krijgen een speciale klimgordel aan en een stoere klimhelm opgezet. Ook op deze parcoursen moet je als ouder meeklimmen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

De meeste vakantieweken van maandag tot en met zondag, van 10:00 uur tot 18:30 uur geopend. Buiten de vakantieweken zijn de openingstijden aangepast. Bekijk daarvoor de website.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf 13 jaar €24,50 p.p.

T/m 12 jaar €17,50 p.p.

Mini ticket €12,50 p.p.



Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Klimbos Garderen

Hoeveel sterren geef jij Klimbos Garderen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Klimbos Garderen te melden