Thuis Escape game Unsolved Mystery

Escape Room Schagen, Breakout Room Den Bosch en Team Trapped houden niet van stilzetten. Ze hebben samen met een grafisch ontwerper de handen ineen geslagen en een fantastische online escape room gemaakt: Unsolved Mystery. Je speelt deze in een team van twee tot vier personen op één van de eventdata. De eerst volgende events zijn op 8 en 9 mei.


Je staat op de parkeerplaats bij het winkelcentrum en opeens hoor je een harde gil. Je ziet een jonge vrouw een auto ingetrokken worden. De auto rijdt met piepende banden weg. Je blijft geschrokken en verstild staan. Niet veel later komt er een auto met een jonge man aangereden. Hij stopt bij de auto en tas van de vrouw die zojuist is meegenomen. Je ziet zijn geschrokken gezicht en loopt er heen.
De man roept jou en nog twee omstanders bij zich. Hij stelt zich voor als Marc en vraagt jullie hulp. Natuurlijk zeg je ja, maar of je dat ook had gedaan als je wist in wat voor mysterie je terecht zou komen is nog maar de vraag.


Even een avond geen Netflix of Videoland, maar een gezellige avond waarin je samen net als in een escape room een verhaal volgt, puzzels oplost en steeds een stukje verder komt richting de ontknoping. Met natuurlijk een aantal verrassende wendingen onderweg! Je speelt deze online escape room in teams van 2 tot 4 personen voor maar € 29,50 per team. Je kunt ook op afstand samen spelen. Unsolved Mystery is een avondvullend programma en staat garant voor 2 tot 4 uur puzzelplezier.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1 spel voor €29,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Thuis Escape game Unsolved Mystery

Hoeveel sterren geef jij Thuis Escape game Unsolved Mystery?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Thuis Escape game Unsolved Mystery te melden