Online Escape Game Fort Kijkduin

Fort Kijkduin en Escape Room Egmond zijn gesloten dus brengen ze het fort en de escape room naar de mensen thuis! Door middel van de 3D-fotografie van Marco van Ammers kun je daadwerkelijk rondlopen in het fort, maar dan vanuit je woonkamer. De escape game ‘Bevrijd de directeur van Fort Kijkduin’ is gratis te spelen.


Het draait in deze escape game om één ding: het bevrijden van de directeur. Lange Jaap, een veel geziene gast op Fort Kijkduin, heeft hem namelijk gevangen genomen. Hij wil graag dé gids zijn en probeert het op deze manier op te nemen tegen de vaste gids van het fort, Marcel. Hij heeft dan ook een duidelijke videoboodschap voor Marcel. Jaap heeft het hele fort overhoop gehaald en allemaal puzzels verstopt over het fort. Aan de spelers de taak om gids Marcel te helpen met het oplossen van de puzzels en zo de directeur te bevrijden. De ontvoerde directeur moet wel even geduld hebben, de game is namelijk goed voor 1,5 tot 2 uur vermaak!
Veel van de informatie die in het Fort te vinden is of verteld wordt door gids Marcel tijdens de rondleidingen is verwerkt in de puzzels. Op deze manier leer je op unieke wijze veel over de geschiedenis van dit verdedigingswerk. Een van de spelers vertelt: “Een prachtig kijkje in het fort, waar ik met dit spel, ondanks dat ik er al jaren meerdere keren per jaar kom, toch weer nieuwe dingen heb geleerd”. Het spel is ook geschikt voor kinderen en kan met maximaal 4 spelers gespeeld worden. Perfect voor gezinnen of speel met vrienden via een videoverbinding.

 

Prijzen

Het spel is gratis te spelen


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Online Escape Game Fort Kijkduin

Hoeveel sterren geef jij Online Escape Game Fort Kijkduin?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Online Escape Game Fort Kijkduin te melden