Camping Gorishoek

Op zoek naar een leuke camping aan de Zeeuwse kust? Familiecamping Gorishoek ligt op een steenworp afstand van de Oosterschelde op het eiland Tholen in Zeeland. Vanaf dit jaar staan er ook safaritenten met eigen sanitaire voorzieningen (toilet en wastafel), een vaatwasser en tv op Camping Gorishoek.


Op loopafstand van de camping is een strandje bij de Oosterschelde. Door het heldere water in de Oosterschelde kun je er goed duiken en zelfs zeehonden spotten.


De dorpen Scherpenisse en Sint-Maartensdijk zijn gemakkelijk te bereiken en liggen op ongeveer 1,5 kilometer van de camping. Camping Gorishoek beschikt over een goed wifi-netwerk, ook bij de tent.


Zwemmen kan in de Oosterschelde of in het verwarmde zwembad op de camping. Naast het grote bad is er ook een peuterbad. De speeltuin beschikt over diverse speeltoestellen, waaronder een air-trampoline. Naast de speeltuin is er een kleinschalige kinderboerderij. In het hoogseizoen worden er van maandag t/m zaterdag diverse activiteiten georganiseerd door het animatieteam van de camping. Dit varieert van sport- en spelactiviteiten op het speelveld tot spooktochten en kajakken op de Oosterschelde.


De camping beschikt over een eigen restaurant dat de hele dag is geopend voor zowel ontbijt, lunch als diner. Naast eten in het restaurant kunnen frites, snacks en andere maaltijden worden afgehaald. Ook kun je hier elke ochtend terecht voor heerlijke verse broodjes. De omgeving van de camping leent zich uitstekend voor verschillende uitstapjes. Veel kampeerders gaan op de fiets het eiland Tholen verkennen of naar de overkant van de Oosterschelde, met het veer naar Wemeldinge of Yerseke. Naast al het moois wat Zeeland te bieden heeft, is ook West-Brabant prima te bereiken. De sfeervolle stad Bergen op Zoom ligt slechts op 20 km van de camping en is zeker het bezoeken waard!

 

 


0 Recensies over Camping Gorishoek

Hoeveel sterren geef jij Camping Gorishoek?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Camping Gorishoek te melden