OneKids - Sportlessen volgen vanuit huis

Sport- en fitness platform OneFit introduceert OneKids, een bijzonder initiatief speciaal voor alle ouders met kinderen thuis tijdens de lockdown. Met OneKids kunnen ouders samen met kinderen t/m 12 jaar actieve sportlessen volgen vanuit huis. Een leuke, maar vooral gezonde activiteit om samen met de kinderen te doen! Niet alleen stress verlagend voor de ouders, maar ook een gezellige manier voor de kinderen om alle (lockdown) energie kwijt te kunnen in een leuke activiteit.


Onekids sportlessen vanuit huis


OneFit biedt een 7-dagen trial aan waarmee ouders OneKids workouts samen met de kinderen kunnen proberen, maar daarnaast ook andere workouts die OneFit biedt kunnen testen! De volgende OneKids lessen worden aangeboden:


Wolfjes & Welpjes by Jamel

Een uitdagende training waarbij je samen werkt aan flexibiliteit en mobiliteit. Deze workout werkt met een flow, waarbij de oefeningen in elkaar voortvloeien. Onderschat de les niet! Want ondanks dat het er soms moeiteloos uit kan zien, komt er enorm veel kracht en spierconditie bij kijken.. Elke maandag en donderdag om 15:00u door OneFit Presents teacher Jamal 


Samen sporten kind en papa


FireFlow

Elke les begint met een focus op ademhaling en meditatie, die ook goed toegankelijk is voor kinderen. Vervolgens worden verschillende disciplines (yoga, barre, HIIT) met elkaar gecombineerd voor een speelse en creatieve work-out. Kinderen kunnen gemakkelijk zelf meedoen, of zelfs als gewicht worden gebruikt. Ga de uitdaging op een speelse manier met de kinderen aan; wie kan het langst balanceren op 1 been of een plank volhouden? Om de week op maandag, woensdag en vrijdag om 13:00u door OneFit Presents teacher Cecile 


Zumba

Tijd om te dansen! Nu kinderen niet fysiek naar school kunnen, zorgt deze Zumba les gegarandeerd dat iedereen thuis vrolijk en actief blijft. In deze les mag je 20 minuten lang dansen en swingen, samen met de kinderen!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Wolf & Welpjes

Elke maandag en donderdag om 15:00u door OneFit Presents teacher Jamal


FireFlow 

Om de week op maandag, woensdag en vrijdag om 13:00u door OneFit Presents teacher Cecile


Zumba

-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over OneKids - Sportlessen volgen vanuit huis

Hoeveel sterren geef jij OneKids - Sportlessen volgen vanuit huis?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van OneKids - Sportlessen volgen vanuit huis te melden