Escapegame: Het geheim van de Bosbergtoren

(5/5)  1 recensies

Sinds kort gonst het van de geruchten in het rustieke dorpje Appelscha aan de rand van het Drents Friese Woud. Er is een pakketje uit de vorige eeuw gevonden in De Bosbergtoren op de glazen vloer van één van zijn zijtakken. Dit pakketje gaat nu van hand tot hand. Het pakketje bestaat uit een envelop met 5 kaarten erin vol met aanwijzingen, puzzels, raadsels, foto’s, tekeningen, geheimschrift, spreuken YouTube-filmpjes en cijfers. Kunnen jullie het geheim van De Bosbergtoren ontrafelen?
 

Prijzen

Het geheim van de Bosbergtoren 14,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Escapegame: Het geheim van de Bosbergtoren

(Pagina 1 van 1)

 

"Uitdagend spel"

Albert   -   13-04-2021

13-04-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Uitdagend spel"

Je kunt de Escapegamespel Het Geheim van de Bosbergtoren vlakbij de Bosbergtoren spelen. In De Appelsche Hof onder het genot van een hapje en een drankje.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Escapegame: Het geheim van de Bosbergtoren?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 14 leukste online escaperooms voor het gezin

De 14 leukste online escaperooms voor het gezin

Verveel jij je ook zo erg tijdens de lockdown? Gelukkig zijn er meer dan genoeg leuke activiteiten voor binnenshuis om te doen. Online escaperooms zijn de laatste tijd bijvoorbeeld erg in de smaak. Deze escape games kunnen makkelijk thuis gespeeld worden met bijvoorbeeld het gezin.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Escapegame: Het geheim van de Bosbergtoren te melden