Keer op keer - Dobbelspel

(5/5)  1 recensies

Keer op keer is het dobbel- en puzzelspel voor het hele gezin. Elke beurt kies je een gedobbelde kleur en cijfer. Deze combineer je waarna je vervolgens een aangrenzend vakje met de gekozen kleur mag aankruisen. Maak de juiste keuzes en probeer de combinaties van de tegenstanders weg te nemen. Naast punten voor volledige kolommen krijg je ook een bonus als je alle vakjes van één kleur hebt aangekruist. Het spel is voorbij als een speler twee complete kleuren heeft aangekruist.  

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Keer op keer €23,99


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Keer op keer - Dobbelspel

(Pagina 1 van 1)

 

"Leuk spel!"

Debby   -   06-09-2021

06-09-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuk spel!"

Het is een leuk en simpel spel. Iedere beurt mag er iemand met de 6 dobbelstenen gooien. 3 kleuren dobbels en 3 cijfers. De gene die gooit mag als eerste een cijfer en een kleur kiezen en die afstrepen op de kaart. Je krijgt punten voor rijen die je vol hebt en het spel stopt als 1 iemand 2 kleuren vol heeft. Dan worden de punten geteld. Er komt tactiek bij kijken maar ook een hoop geluk. Zeker een aanrader als je 20 minuten een spelletje wil spelen.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Keer op keer - Dobbelspel?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 6 leukste bordspelletjes voor even tussendoor

De 6 leukste bordspelletjes voor even tussendoor

Vandaag is de dag om samen met het gezin er een gezellige dag van te maken. Je bent op zoek naar iets leuks om te doen voor thuis met de familie. Netflix heb je al meerdere keren uitgespeeld en je kan geen familiefilm meer zien. De kinderen hebben behoefte aan iets anders dan hun laptop, tablet of telefoon.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Keer op keer - Dobbelspel te melden