UNO - Kaartspel

(5/5)  1 recensies

Het kaartspel UNO heeft veel overeenkomsten met het kaartspelletje "pesten". De kaarten bestaan nu alleen uit de cijfers 0 t/m 9 en er zijn speciale pestkaarten. De speler die als eerst al zijn kaarten heeft weggespeeld heeft het spel gewonnen. 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

UNO €8,75


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over UNO - Kaartspel

(Pagina 1 van 1)

 

"Lekker snel spel"

Debby   -   20-03-2022

20-03-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Lekker snel spel"

Dit spel pakken we er altijd bij als we even snel een half uurtje een spel willen spelen. Je kunt er ook een langere versie van spelen met punten, maar dat hoeft niet. Zeker een aanrader voor iedereen. Jong en oud.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij UNO - Kaartspel?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 6 leukste bordspelletjes voor even tussendoor

De 6 leukste bordspelletjes voor even tussendoor

Vandaag is de dag om samen met het gezin er een gezellige dag van te maken. Je bent op zoek naar iets leuks om te doen voor thuis met de familie. Netflix heb je al meerdere keren uitgespeeld en je kan geen familiefilm meer zien. De kinderen hebben behoefte aan iets anders dan hun laptop, tablet of telefoon.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van UNO - Kaartspel te melden