De Koperen Ezel

(4.3/5)  9 recensies

De Koperen Ezel is de grootste gratis kinderboerderij en speeltuin. Kinderen kunnen klauteren en klimmen, springen op de springkussens, spelen in de overdekte ballenbak, skelteren op de skelterbaan, en natuurlijk knuffelen met de dieren!

 

U kunt vanaf De Koperen Ezel verschillende wandeltochten starten met de ezels die voorzien kunnen worden van een rijzadel, pakzadel, koets of huifkar. De tochten variëren van een half uur tot 8 uur op een dag.

 

Naast de ezels wonen er op De Koperen Ezel ook veel andere dieren. Zo zijn er cavia's, konijnen, geiten, kippen en hangbuikzwijntjes. De toegang van de kinderboerderij met binnen- en buitenspeeltuin is gratis. Verder kunt u op het sfeervolle, met oude landbouwwerktuigen, ingerichte boerenterras genieten van een kopje versgezette koffie of thee, frisdrank, ijs en snacks.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Het hele jaar open van 10:00 tot 18:00 uur (en 's avonds op afspraak)

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Ezel met rijzadel ½ uur € 12.50

Ezel met koets of huifkar ½ uur € 15.-

Ezel met rijzadel of pakzadel 1 uur € 20.-

Ezel met koets of huifkar 1 uur € 25.-

Ezel met rijzadel of pakzadel 2½ uur € 35.-

Ezel met koets of huifkar 2½ uur € 42.50

Ezel met rijzadel of pakzadel 4 uur € 50.-

Ezel met koets of huifkar 4 uur € 57.50

Ezel met rijzadel of pakzadel 6 uur € 60.-

Ezel met koets of huifkar 6 uur € 67.50

Ezel met rijzadel of pakzadel 8 uur € 70.-

Ezel met koets of huifkar 8 uur € 80.-

 


9 Recensies over De Koperen Ezel

(Pagina 1 van 1)

 

"Heel erg leuk voor de kinderen en zelfs voor de ouder"

Will vedder   -   14-03-2018

14-03-2018

"Heel erg leuk voor de kinderen en zelfs voor de ouder"

Er zijn genoeg versnaperingen. Kost geen intree,maar een vrijwillige bij drage is altyd welkom IND het gewoon helemaal te gek Ga vaak met mijn kleinkinderen er heen Bij regen kan je binnen zitten Zou ook fijn zijn als het regen dat de kinderen zich ook binnen kan vermaken daar is niet veel voor. Het hok met de ballebak is te klein en koud Misschien daar iets verandering in brengen Verder is het allemaal oke

Lees verder  


"Voor een gratis speel/ dierentuin is het fantastisch!"

D.J. van Loghem   -   22-08-2017

22-08-2017

"Voor een gratis speel/ dierentuin is het fantastisch!"

De gezellige, kneuterigheid. ( positief bedoeld) Aardige bediening, 't eten wordt ook nog aan tafel bezorgd, prijzen zijn zeer acceptabel +schone toiletten! Geen minpunten!

Lees verder  


fam janssen   -   07-08-2014

07-08-2014

Super dagje gehad, kids vonden de tocht met ezel Hans helemaal geweldig! Pittig ezeltje overigens, maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben zelf shetlanders en zijn wel wat gewend :) Leuke gevulde picknickmand met broodjes, snoep en flesje wijn!! Lekker bakje koffie vooraf en nog consumptie erna, kinderen ogen uitgekeken bij de konijnen en het mega grote varken! Ezeltjes zien er goed uit, veulentjes in de wei, leuke speeltuin en we hadden mooi weer. Tocht duurt idd ca uurtje, maar met picknick erbij anderhalf. Super dagje gehad, bedankt koperen ezel!!!

Lees verder  


janet   -   28-06-2014

28-06-2014

28 juni ezwlwandeling gedaan. Via vakantieveiling geboekt. Ezel Bart is een topper. De route was niet heel duidelijk, dus onze wandeling duurde iets langer. Geen probleem, ook niet voor Bart. Mooie huizen langs de route, wel jammer dat het bijna helemaal teerweg of halfverhard is. De wegen waren wel rustig. Kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuin en bij de ezels. Al met al een lekker gezinsdagje zondee stress. Sanitair is wel een punt van aandacht. Was 's morgens schoon, maar na 13.00 was het vies.

Lees verder  


nathalie   -   23-06-2014

23-06-2014

Via vakantieveilingen een picknickarrangement geboekt. In de beschrijving staat dat we een wandeling van 2.5 uur mochten maken. Bij aankomst bleek het te gaan om een wandeling van een klein uurtje, dit viel ons enorm tegen! Navraag leerde ons dat het totale arrangement 2.5 uur zou zijn maar zo staat het niet in de voucher. Ik zag net dat er bij vakantieveilingen nog steeds staat dat het gaat om een tocht van 2.5 uur. Zeer teleurstellend. Locatie verder prima, verzorging met koffie etc ook goed. Maar je komt voor de wandeling en dan vind ik een vast rondje van krap een uurtje wel erg tegenvallen. Dit zijn we beter gewend.

Lees verder  


MjhitV   -   16-06-2014

16-06-2014

We hebben een onvergetelijke dag gehad!! We kregen het ezeltje Luuk mee na een kop koffie (kinderen mochten een consumptie kiezen) met wat lekkers erbij. We hebben een mooie tocht gemaakt met de huifkar van twee en een half uur. Luuk luisterde goed en bleef tijdens de picknick rustig grazen. De mand was goed gevuld, broodjes kaas en ham (hard en zacht), drinken, wijn, appels en een slaatje. Bij terugkomst een consumptie en een ijsje naar keuze. Hele mooie dag. Aardig personeel. Hardwerkend en lief voor de ezeltjes.

Lees verder  


Edo verhaaff   -   02-04-2014

02-04-2014

Via vakantieveilingen arrangement geboekt. We hebben een hele leuke middag gehad. Ontvangst met drankje naar keuze en lekkernij. Daarna wandeling met ezel met huifkar gemaakt. Meegekregen picknicktas was prima gevuld en smaakte lekker vers (hard en zacht bolletje, van prima kwaliteit).IJsje of drankje na keuze. Vriendelijk en hardwerkend personeel, volop speelmogelijkheden voor de kinderen. Kortom een aanrader voor een dagje uit. Een 9 als totale beoordeling.

Lees verder  


Lique   -   17-03-2014

17-03-2014

Op zondag 16 maart via vakantieveilingen een ezeltocht gedaan. Wat wordt er geveild? Info vakantieveiling: Ontvangst met koffie, thee of warme chocolademelk met een lekkernij Een ezelwandeltocht van 2,5 uur met rijzadel, pakzadel of huifkar naar keuze Uitgebreid picknickarrangement met broodjes, fruit, drinken, salade en een flesje wijn Na afloop een ijsje en een drankje naar keuze Voor 4 personen T.w.v. € 135,- DAADWERKELIJK: Vooraf koffie e.d. Je mag maar één uurtje een vaste route volgen. Picknick voor 2 volwassenen en 1 kind. 2 witte bolletjes belegd, 2 bruine puntjes belegd, 2 huzarensalaatjes, 2 appels, 2 flesjes wijn, 3 caprisun, 1 knijpfruit, 1 fristi, veel snoep. Achteraf een drankje of ijsje. Men zegt over de duur van de ezeltocht, het totale arrangement duurt 2,5 uur! Op zich is het prima, maar de vriendelijkheid liet ten wensen over. Ook in de uitstraling van het restaurant, donker en koud. Toiletten, niet fris! Deuren en wanden dienen eens sopbeurt te hebben. Volgens schoonmaakschema, werd het toilet 1 x per dag schoongemaakt. Dat is te weinig. Met alles iets meer aandacht en een glimlach, heeft dit echt wel potentie. Ook een keuze aan routes, bv. richting Wissel, zou een pre zijn!

Lees verder  


Maarten   -   27-08-2011

27-08-2011

Met onze dochter van 3 jaar hebben we lekker genoten. Ezeltje rijden voor 2,5 uur met een leuke route voor €35. Goede kwaliteit prijsverhouding. Je mag zelf de ezel vasthouden zonder begeleiding. In die paar uur ontdek je dat de ezel hartstikke slim is i.p.v. zijn onterechte 'domme ezel' benaming. Gras grazen doen ze het liefst de hele tijd. Voor je kind hartstikke leuk om steeds gras of blaadjes te voeren. Heerlijk genieten van de prachtige omgeving op de Veluwe. Dwars door het boerenland tussen de weilanden, beekjes en prachtige paarden. Bij het terug brengen van de ezel mag je de ezel nog uitgebreid borstelen.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij De Koperen Ezel?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van De Koperen Ezel te melden