De Koperen Ezel

(4.3/5)  12 recensies

De Koperen Ezel is de grootste gratis kinderboerderij en speeltuin. Kinderen kunnen klauteren en klimmen, springen op de springkussens, spelen in de overdekte ballenbak, skelteren op de skelterbaan, en natuurlijk knuffelen met de dieren!

 

U kunt vanaf De Koperen Ezel verschillende wandeltochten starten met de ezels die voorzien kunnen worden van een rijzadel, pakzadel, koets of huifkar. De tochten variëren van een half uur tot 8 uur op een dag.

 

Naast de ezels wonen er op De Koperen Ezel ook veel andere dieren. Zo zijn er cavia's, konijnen, geiten, kippen en hangbuikzwijntjes. De toegang van de kinderboerderij met binnen- en buitenspeeltuin is gratis. Verder kunt u op het sfeervolle, met oude landbouwwerktuigen, ingerichte boerenterras genieten van een kopje versgezette koffie of thee, frisdrank, ijs en snacks.

 

Openingstijden

Het hele jaar open van 10:00 tot 18:00 uur (en 's avonds op afspraak)


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Ezel met rijzadel ½ uur € 12.50

Ezel met koets of huifkar ½ uur € 15.-

Ezel met rijzadel of pakzadel 1 uur € 20.-

Ezel met koets of huifkar 1 uur € 25.-

Ezel met rijzadel of pakzadel 2½ uur € 35.-

Ezel met koets of huifkar 2½ uur € 42.50

Ezel met rijzadel of pakzadel 4 uur € 50.-

Ezel met koets of huifkar 4 uur € 57.50

Ezel met rijzadel of pakzadel 6 uur € 60.-

Ezel met koets of huifkar 6 uur € 67.50

Ezel met rijzadel of pakzadel 8 uur € 70.-

Ezel met koets of huifkar 8 uur € 80.-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


12 Recensies over De Koperen Ezel

(Pagina 1 van 2)

 

"Wat een ontzettend leuke plek!"

Wendy   -   14-11-2023

14-11-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Wat een ontzettend leuke plek!"

Wij zijn net bij "De koperen ezel" geweest. Wat een mooie en leuke plek voor de kinderen. Vol met lieve en leuke belevenissen. Diertjes kijken, of in de ontelbare speelgedeeltes. De mensen die daar hard werken, super gastvrij. In de zomer komen wij zeker nog een keer een bezoekje doen. Veel liefs, Wendy, Mike , Lavi

Lees verder  


"Het eten was niet goed"

Chantal   -   03-10-2023

03-10-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Het eten was niet goed"

De kinderen hebben zich goed vermaakt en er was genoeg te doen! Maar het eten was niet goed, een mevrouw die daar werkt was erg onvriendelijk. Elke vraag was teveel. Patat was nog rauw, dit terug gegeven maar zonder iets te zeggen pakte ze het met een boos gezicht weer aan. En geen brood met snack eten dat smaakt ook nergens na wat voor brood je er bij krijgt. De hygiëne was ook erg ver te zoeken overal! Verder een leuke dag gehad !

Lees verder  


"Super leuk om met kinderen te bezoeken "

Fred   -   02-01-2021

02-01-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Super leuk om met kinderen te bezoeken "

Heel veel verschillende leuke dieren en speeltoestellen


"Heel erg leuk voor de kinderen en zelfs voor de ouder"

Will vedder   -   14-03-2018

14-03-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Heel erg leuk voor de kinderen en zelfs voor de ouder"

Er zijn genoeg versnaperingen. Kost geen intree,maar een vrijwillige bij drage is altyd welkom IND het gewoon helemaal te gek Ga vaak met mijn kleinkinderen er heen Bij regen kan je binnen zitten Zou ook fijn zijn als het regen dat de kinderen zich ook binnen kan vermaken daar is niet veel voor. Het hok met de ballebak is te klein en koud Misschien daar iets verandering in brengen Verder is het allemaal oke

Lees verder  


"Voor een gratis speel/ dierentuin is het fantastisch!"

D.J. van Loghem   -   22-08-2017

22-08-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Voor een gratis speel/ dierentuin is het fantastisch!"

De gezellige, kneuterigheid. ( positief bedoeld) Aardige bediening, 't eten wordt ook nog aan tafel bezorgd, prijzen zijn zeer acceptabel +schone toiletten! Geen minpunten!

Lees verder  


fam janssen   -   07-08-2014

07-08-2014

Trust Score:

Reageer op deze review

Super dagje gehad, kids vonden de tocht met ezel Hans helemaal geweldig! Pittig ezeltje overigens, maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben zelf shetlanders en zijn wel wat gewend :) Leuke gevulde picknickmand met broodjes, snoep en flesje wijn!! Lekker bakje koffie vooraf en nog consumptie erna, kinderen ogen uitgekeken bij de konijnen en het mega grote varken! Ezeltjes zien er goed uit, veulentjes in de wei, leuke speeltuin en we hadden mooi weer. Tocht duurt idd ca uurtje, maar met picknick erbij anderhalf. Super dagje gehad, bedankt koperen ezel!!!

Lees verder  


janet   -   28-06-2014

28-06-2014

Trust Score:

Reageer op deze review

28 juni ezwlwandeling gedaan. Via vakantieveiling geboekt. Ezel Bart is een topper. De route was niet heel duidelijk, dus onze wandeling duurde iets langer. Geen probleem, ook niet voor Bart. Mooie huizen langs de route, wel jammer dat het bijna helemaal teerweg of halfverhard is. De wegen waren wel rustig. Kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuin en bij de ezels. Al met al een lekker gezinsdagje zondee stress. Sanitair is wel een punt van aandacht. Was 's morgens schoon, maar na 13.00 was het vies.

Lees verder  


nathalie   -   23-06-2014

23-06-2014

Trust Score:

Reageer op deze review

Via vakantieveilingen een picknickarrangement geboekt. In de beschrijving staat dat we een wandeling van 2.5 uur mochten maken. Bij aankomst bleek het te gaan om een wandeling van een klein uurtje, dit viel ons enorm tegen! Navraag leerde ons dat het totale arrangement 2.5 uur zou zijn maar zo staat het niet in de voucher. Ik zag net dat er bij vakantieveilingen nog steeds staat dat het gaat om een tocht van 2.5 uur. Zeer teleurstellend. Locatie verder prima, verzorging met koffie etc ook goed. Maar je komt voor de wandeling en dan vind ik een vast rondje van krap een uurtje wel erg tegenvallen. Dit zijn we beter gewend.

Lees verder  


MjhitV   -   16-06-2014

16-06-2014

Trust Score:

Reageer op deze review

We hebben een onvergetelijke dag gehad!! We kregen het ezeltje Luuk mee na een kop koffie (kinderen mochten een consumptie kiezen) met wat lekkers erbij. We hebben een mooie tocht gemaakt met de huifkar van twee en een half uur. Luuk luisterde goed en bleef tijdens de picknick rustig grazen. De mand was goed gevuld, broodjes kaas en ham (hard en zacht), drinken, wijn, appels en een slaatje. Bij terugkomst een consumptie en een ijsje naar keuze. Hele mooie dag. Aardig personeel. Hardwerkend en lief voor de ezeltjes.

Lees verder  


Edo verhaaff   -   02-04-2014

02-04-2014

Trust Score:

Reageer op deze review

Via vakantieveilingen arrangement geboekt. We hebben een hele leuke middag gehad. Ontvangst met drankje naar keuze en lekkernij. Daarna wandeling met ezel met huifkar gemaakt. Meegekregen picknicktas was prima gevuld en smaakte lekker vers (hard en zacht bolletje, van prima kwaliteit).IJsje of drankje na keuze. Vriendelijk en hardwerkend personeel, volop speelmogelijkheden voor de kinderen. Kortom een aanrader voor een dagje uit. Een 9 als totale beoordeling.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij De Koperen Ezel?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van De Koperen Ezel te melden