Stad Unique Utrecht

Tijdens deze moderne versie van Ganzenbord ontdek je samen met je vrienden, familie of collega's de stad op een leuke interactieve manier. Kies zelf een stad uit, waarna je een mail met een fotokaart en rasterkaart van deze stad ontvangt. Met deze kaarten op zak en je eigen mobiele telefoon gaan jullie de uitdaging aan om fotolocaties in de stad te vinden en het codewoord te kraken!
Hoe speel je Levend Ganzenbord van Stad Unique?

Per mail ontvangen jullie van te voren de uitleg samen met een fotolijst en een antwoordformulier. Ook ontvangen jullie een kaart van de stad als speelbord. Het centrum is opgedeeld in vakken en in een aantal vakken moeten jullie op zoek naar een locatie waar je een groepsselfie maakt. Het spel start bij een van de fotolocaties (naar keuze), dus zodra u in het centrum van de stad bent, bevindt u zich altijd vlak bij een mogelijke startlocatie.


Live spelbegeleiding!

Bij Stad Unique worden de spellen altijd ‘live’ begeleid! Er wordt een spelbegeleider aan jullie gekoppeld, waar je contact mee op mag nemen vanaf 15 minuten voor aanvang. Hij of zij zal jullie dan de eerste opdracht sturen, en gedurende de gehele speeltijd begeleiden. Bij elke gevonden fotolocatie krijgen jullie van deze spelbegeleider een denk- of doe-opdracht. Beantwoorden jullie deze opdrachten goed, dan krijgen jullie de aanwijzingen om verder te kunnen spelen.
Junior Levend Ganzenbord

Naast de gewone Levend Ganzenbord, is er ook een Junior editie. Deze is aangepast aan de doelgroep kinderen van 8 tot 14 jaar oud. Voor gezinnen met kinderen, voor scholen en klassen, voor familiefeesten, kinderfeestjes etc.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je bepaalt zelf wanneer je begint


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per groep van max 6 personen €58,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Stad Unique Utrecht

Hoeveel sterren geef jij Stad Unique Utrecht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste steden waar je de Escape Tour citygame kan doen

De leukste steden waar je de Escape Tour citygame kan doen

Doe mee met de Escape Tour en verken je favoriete stad in Nederland. Tijdens het spel ontvang je opdrachten en aanwijzingen die je moet voltooien. Het is een Escape Room dwars door de stad. Bekijk dt blog voor een Escape Tour bij jou in de buurt.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Stad Unique Utrecht te melden