Schuld of Onschuld: Midwinternachtsmoord

Dit evenement is te bezoeken van:
27-12-2021 t/m 31-01-2022

 

Na het succes van Schuld of Onschuld - De Kerstmoord en De Droommoord, lanceert Korthals Stuurman Theaterproducties opnieuw een theatrale, online rechtszaak. Op 27 december 2021 start het Midwinternachtsmoord-proces. Jan Kooijman kruipt wederom in de rol van advocaat van de verdachte, Louise Korthals staat opnieuw tegenover hem als officier van justitie en bekende acteurs, waaronder André van Duin, Gijs Scholten van Aschat, Kees Hulst, Barbara Sloesen, Patrick Nederkoorn, Ronald Snijders, Randy Fokke, Rein van Duivenboden, Rami Kooti Arab, Tara Hetharia en Renée Soutendijk, nemen de rollen van de verdachte, slchtoffer, experts en getuigen op zich.
Op zaterdagmiddag 7 december 2019 wordt op middelbare school het Hermes College - net na de repetities van het toneelstuk Een Midwinternachtsdroom - het levenloze lichaam aangetroffen van de jonge docente Engels Lieke de Waal. Hoofdverdachte is de net ontslagen docent biologie Nico Meddens, die op voet van oorlog leefde met het slachtoffer. Nu, ruim twee jaar later, staat Meddens terecht. Maandag 27 december start het proces. Het is aan u om uiteindelijk te beslissen ... veroordeelt u de verdachte of spreekt u hem vrij?
Deelnemers krijgen toegang tot het inlog gedeelte en zien daar per procesdag vele filmpjes en bewijsstukken. Iedere dag eindigt met een overzicht van alle filmpjes achter elkaar, die op de site te bekijken blijven. Het is dus niet noodzakelijk het proces real time te volgen. Nadat gedurende vijf dagen iedereen (soms meerdere keren) aan het woord is geweest en de slotpleidooien zijn vertoond, mag de deelnemer bepalen of de verdachte schuldig of onschuldig is. ​Vervolgens wordt bekend wat de meerderheid van de deelnemers heeft gestemd. Na de uitspraak volgt een korte speelfilm waarin te zien is wat er daadwerkelijk gebeurde. Het is zowel mogelijk om een ticket voor uzelf te kopen of een ticket voor uzelf in combinatie met ticket(s) om cadeau te doen.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Ticket voor jezelf €16,21

Ticket voor jezelf + 1 ticket cadeau €32,42

Ticket voor jezelf + 2 tickets cadeau €48,63

Ticket voor jezelf + 3 tickets cadeau €64,84


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Schuld of Onschuld: Midwinternachtsmoord

Hoeveel sterren geef jij Schuld of Onschuld: Midwinternachtsmoord?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Schuld of Onschuld: Midwinternachtsmoord te melden