Escape Room Ootmarsum

Dit evenement is te bezoeken van:
01-04-2022 t/m 30-06-2022

 

Escape Room Ootmarsum is de vierde belevenis uit de koker van Jolanda en Dennis Ikink van BeleefOotmarsum. Deze zal exclusief te spelen zijn in de maanden april, mei en juni van 2022 en is gesitueerd in de Pop-up Store van het Johannink in Ootmarsum. Met het ontwikkelen van een Escape Room in Ootmarsum is een hartenwens in vervulling gegaan voor Jolanda en Dennis Ikink van BeleefOotmarsum. Zij maken al meer dan 15 jaar van feesten avontuurlijke belevenissen. Toen de Pop Up Store van het Johannink in beeld kwam hebben ze deze kans meteen gegrepen en zijn ze de lock-downs doorgekomen met het maken van een spannende verhaallijn en raadselachtige puzzels. Alles voorzien van uniek spelmateriaal.
Om de kwaliteit van Escape Room Ootmarsum te waarborgen kan er gespeeld worden met twee tot zes personen. Grotere groepen kunnen meerdere tijdsloten na elkaar reserveren. Jolanda en Dennis vinden het belangrijk dat de puzzels in dienst staan van het verhaal en dat iedereen een avontuurlijke belevenis ervaart.


Lukt het jullie om binnen 60 minuten de codes te kraken en “Othmar’s Geheim” te ontrafelen? Escape Room Ootmarsum biedt uitdaging voor beginnende en gevorderde spelers, jong en oud vanaf 12 jaar. Escape Room Ootmarsum is spannend, maar zeker niet eng en er wordt in een open ruimte gespeeld.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Alleen in april t/m juni 2022


Reserveer je tijdslot

Bekijk de Prijzen

Prijzen

2 personen: €75,00

3 personen: €85,00

4 personen: €95,00

5 personen: €105,00

6 personen: €115,00

 


0 Recensies over Escape Room Ootmarsum

Hoeveel sterren geef jij Escape Room Ootmarsum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Room Ootmarsum te melden