Park Playground Landgraaf

Helaas, Park Plaground Landgraaf bestaat niet meer. Gelukkig zijn er wel andere locaties van Park Playground in Nederland.


Bekijk hier alle locaties van Park Playground:


The Park is een fantastische teamervaring voor de 21ste eeuw. Deze locatie biedt 1 ruimte van 300m² aan free-roam virtuele realiteit. Gewapend met een lichte rugzak, een VR-bril en een futuristisch wapen moeten jij en je teamgenoten een uitdagende missie tot een goed einde brengen. Je kan kiezen uit verschillende Experiences zoals "De Heist" en "De Mol". Kunnen jullie de missie voltooien voor de tijd om is?


Verken samen met je team virtual reality en ga op uitdagende missie. Je speelt samen in een groep en loopt vrij rond in een open ruimte. Je ziet je medespelers naast je bewegen in het spel. Daarnaast kan je ook praten en communiceren met elkaar. Kies je ervaring en boek je tickets als groep. Je speelt 30 min. VR minigames en daarna 30 min. free roam VR-ervaring naar keuze.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Reserveer jou experience


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Reserveer de VR-room vanaf €17,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Park Playground Landgraaf

Hoeveel sterren geef jij Park Playground Landgraaf?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Park Playground Landgraaf te melden