Club Tucan

(5/5)  1 recensies

Samen met familie, vrienden of collega’s stap je de tropische wereld van Club Tucan in. Ontdek de lekkerste gerechten in ons restaurant, ga op reis naar de zonnige Beach bar en geniet van heerlijke cocktails met nieuwste hits!  Daag je vrienden uit voor een potje Jeu de Boules of zing de sterren van de hemel in de private karaoke rooms.
Voel jij je echt in een winnende bui? Ontdek dan de Game Club en speel Arcadespellen, VR-games of waan je even als echte Formule 1 coureur in de Racing Simulator.  Bij Club Tucan is echt alles mogelijk, plezier gegarandeerd!Food, drinks & Fun

In Marley’s Restaurant heerst een ontspannen sfeer. Neem plaats op de ronde banken, een van de heerlijke zitjes of neem plaats aan de hangtafels.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m woensdag gesloten

Donderdag van 15.00 tot 00.00 uur

Vrijdag van 15.00 tot 01.00 uur

Zaterdag van 12:00 tot 01:00 uur

Zondag van 12:00 tot 00:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Prijzen zijn afhankelijk van het product


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Club Tucan

(Pagina 1 van 1)

 

"Het shared dining-concept zorgde voor een intieme en interactieve avond!"

Peter   -   06-02-2024

06-02-2024

Trust Score:

Reageer op deze review

"Het shared dining-concept zorgde voor een intieme en interactieve avond!"

Onlangs had ik het genoegen te dineren bij Club Tucan in Amersfoort, en ik ben helemaal verkocht! Het shared dining-concept zorgde voor een intieme en interactieve avond, waarbij mijn gezelschap en ik ons konden laven aan een diversiteit aan culinaire hoogstandjes. Voor een betaalbare prijs van €25 per persoon werden we meegenomen op een gastronomische reis, waarbij elke gang als een nieuw hoofdstuk in een smakelijk verhaal aanvoelde. De ambiance in Club Tucan is ongeëvenaard: warm, gastvrij en ideaal voor zowel families als groepen vrienden of collega's. Mijn kinderen waren dol op de veilige en vermakelijke speelhoek, wat ons de kans gaf om echt te genieten van elk moment. De karaokekamer was een hilarische toevoeging aan onze avond, waardoor we niet alleen onze smaakpapillen, maar ook onze stembanden konden verwennen! Het was niet alleen het heerlijke eten dat onze avond maakte; de beschikbare activiteiten zoals jeu de boules en tafelvoetbal voegden een extra dimensie van plezier toe. De locatie was gemakkelijk te bereiken en de ruime parkeergelegenheid nam alle stress weg van het stadsverkeer. Club Tucan staat voor mij gelijk aan een plek waar elk bezoek een unieke ervaring is. Ik kan niet wachten om weer terug te keren voor nog meer gezellige en smakelijke avonturen!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Club Tucan?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Club Tucan te melden