Pannenkoekenboerderij Katwijk

(2.3/5)  3 recensies

Bij Pannenkoekenboerderij Katwijk vind je wel meer dan 100 overheerlijke soorten pannenkoeken! De pannenkoekenboerderij is gelegen tegenover de ingang van recreatiegebied Panbos in Katwijk en vlakbij vliegveld Valkenburg. Daarom prima te combineren met een heerlijke dagwandeling in het bos of alvorens een bezoek aan de Musical.

 

Openingstijden

Dagelijks van 12.00 tot 20.30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


3 Recensies over Pannenkoekenboerderij Katwijk

(Pagina 1 van 1)

 

"Lekkere pannenkoeken na flinke wandeling"

Joke   -   16-10-2017

16-10-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Lekkere pannenkoeken na flinke wandeling"

Direct naast het Panbos ligt deze pannenkoekenboerderij. Hier kun je heerlijke gevarieerde pannenkoeken eten. Het restaurant zelf is van binnen gezellig en leuk aangekleed met een vijvertje en een kinderhoekje waar de kinderen tv kunnen kijken. Lekker aan het wandelen, spelen of sporten geweest in het Panbos? Dan kan ik je zeker aanbevelen gezellig een hapje te gaan eten in dit restaurant.

Lees verder  


Tineke   -   01-08-2010

01-08-2010

Trust Score:

Reageer op deze review

Ik ben het in grote lijnen met het eerste review eens, het personeel is duidelijk niet gemotiveerd en het zal ze een zorg zijn of je nog eens terug wilt komen. Maar de kwaliteit is redelijk goed en de ligging is erg mooi vandaar de twee sterren.

Lees verder  


Milca   -   27-07-2010

27-07-2010

Trust Score:

Reageer op deze review

De pannenkoeken hier zijn niet echt slecht, maar zeker niet geweldig. Ook is er naar mijn smaak té veel keus aan “raar” beleg, tot babi pangang (!) aan toe, en dat combineert niet altijd even goed. Ook de “speciale, lekkere saus” die de menukaart belooft, valt vies tegen: een schaaltje currysaus dat er uit ziet alsof het al uren op je heeft staan wachten... met een velletje erop, brrr. Het personeel wekt daarentegen allesbehalve de indruk dat ze op je hebben staan wachten, chagrijnig en weinig gemotiveerd sloffen ze door de zaak. Veel foutjes en slordigheden bij de bestelling, lange wachttijden (ca. 40 minuten voor 2 kopjes gewone koffie - terwijl de rest van de bestelling wel eerder werd gebracht) en dan ook nog niet eens de moeite nemen om de gasten vriendelijk te behandelen... Het allervervelendste vond ik echter dat ik van te voren speciaal een tafel voor 13 personen heb gereserveerd (mijn zoontje vierde zijn verjaardag) maar bij aankomst bleken er 2 tafels voor ieder 6 personen klaar te staan. Erg ongezellig als je denkt met zijn allen uit eten te gaan!! Bestellingen werden wel tegelijk opgenomen bij de twee tafels maar niet tegelijk uitgeserveerd, een van de kinderen heeft op schoot moeten zitten (6+6 is namelijk geen 13) en de reactie van het personeel was: ja, daar kunnen we niks aan doen, want we kijken altijd pas op de dag zelf waar we de reserveringen neerzetten (wtf?) en de grote tafel is al gereserveerd voor een groep van 17... Die grote tafel is vervolgens de hele avond leeg gebleven... Conclusie: de volgende keer bak ik mijn pannenkoeken gewoon lekker zelf!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Pannenkoekenboerderij Katwijk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Pannenkoekenboerderij Katwijk te melden