U-chopper

(5/5)  1 recensies

Ultiem genieten in Utrecht op een E-chopper! Je kan voor twee of drie uur lang in top gezelschap op een E-chopper toeren. Een geweldige buitenactiviteit, erg geschikt voor groepsuitjes. Met een door U-chopper verstrekte route kan jij met je familie, vrienden of collega's een uniek ritje maken door de natuur rondom Utrecht. De E-choppers zijn volledig elektrisch, waardoor ze vrijwel geen geluid maken en er dus optimaal genoten kan worden van de natuur en van alle gezelligheid van je groep!
Een E-chopper is bedoelt voor één persoon. Ook moet een Bestuurder van een E-chopper minimaal 16 jaar oud zijn en een geldig auto- en/of bromfietsrijbewijs hebben om er op te mogen rijden. De choppers zijn makkelijk te besturen door hun brede banden. Ze gaan 25 km/u en hebben een actieradius van 55 km. Tijdens het rijden op een van de choppers hoeft er buiten de binnenstad geen helm gedragen te worden en mag je gewoon op het fietspad rijden.Je kan een chopper huren voor twee uur (weekend) of drie uur (doordeweeks).
Groepen oplopend tot 50 man kunnen bij U-chopper terecht voor een mega gezellig en bijzonder uitje! Daarnaast adviseren ze jullie ook graag over leuke restaurantjes die op de door hun geleverde route liggen, waar even pauze gehouden kan worden om te genieten van de omgeving en de ervaring.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 10:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

2 uur E-chopper huren €29,95 p.p.

Gehele dag €50,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


1 Recensies over U-chopper

(Pagina 1 van 1)

 

"Goed"

Bart   -   26-04-2023

26-04-2023

Reageer op deze review

"Goed"

Leuke route


Hoeveel sterren geef jij U-chopper?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van U-chopper te melden